Joss Stone meztelen és sír

Forrás: PETA -
Hermés kampány fotózás bőrtáska krokodil meztelen vadállat PETA egzotikus állatok könny Joss Stone sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő az állatvédelem kedvéért dobta le a textilt és pózolt könnyekkel az arcán egy rendhagyó fotózás erejéig.

Hagyjuk a vadállatokat a gardróbon kívül – ezt a mottót választotta a PETA ahhoz a kampányához, amelynek keretei között Joss Stone-t is levetkőztette. Az énekesnő krokodilbőrre hajazó testfestéssel, könnyekkel az arcán igyekszik hatni a nagyérdeműre a következő szöveggel mellette:

Forrás: PETA

A PETA nemrég vizsgálatot indított a Hermés ellen azzal a váddal, hogy a világhírű divatház kegyetlen módon szerzi be termékeihez a valódi állatbőrt - erről a borzasztó technikáról bővebben itt olvashatsz. A nagyjából 300 ezer angol fontba (133 millió forintba) kerülő darabokat olyan celebnők viselik előszerettel, mint Victoria Beckham és Petra Ecclestone. Jane Birkin azóta elfordult a márkától, aminek anno a nevét is odaadta - kattints ide és olvasd el, mi akasztotta ki a színésznő-énekesnőt!

Tornóczky Anita: Nem látom összeegyeztethetetlennek a gyerekvállalást és az állatvédelmethttp://www.life.hu/sztarok/20150520-tornoczky-anita-gyerek-allatvedelem-kutya-ferj-allatmentes.htmlTornóczky Anita élete évek óta az állatvédelemről szól, az egykori műsorvezető nem is vágyik vissza a csillogásba. Csini ruháit lecserélte kényelmes öltözékre, amelyben bármikor menthet bajba jutott állatot. És mit szól mindehhez a férje? Anita ebben az őszinte interjúban elárulja!TV + Sztárok--Virágba borult krampuszok és hatalmas szárnyú halálmadarak – Ez lesz a divat Kínában!http://www.life.hu/trend/20151116-viragba-borult-krampuszok-es-hatalmas-szarnyu-halalmadarak-a-kinai-divatheten.htmlA China Fashion Week képeit bogarászva néhány elképesztően különc kreációba botlottunk, amiktől még a szavunk is elakadt. Trend--Kiakadtak az állatvédők a Kardashian lány fotójánhttp://www.life.hu/news/20150528-khloe-kardahian-tigrissel-puszilkodos-dubaibol-posztolt-kepen-kiakadtak-az-allatvedok.htmlKhloé Kardashian éppen Dubaiban múlatja az időt, ahonnan tigrissel puszilkodós képet posztolt. Az állatvédők rögtön ki is fejezték nemtetszésüket.News--20 ezer követője van a négy éves divatmániás ikreknekhttp://www.life.hu/trend/20151102-bella-es-chloe-negy-eves-divatmanias-ikreknek-20-ezer-kovetoje-van.htmlBella és Chloe még csak négy évesek, de máris híresebbek és több ruhájuk is van, mint nekünk. Trend--Meztelen állatvédők lepték el a Londoni Állatkertethttp://www.life.hu/news/20150814-meztelen-testfesteses-allatvedok-leptek-el-a-londoni-zsl-allatkertet.htmlA pucérra vetkőzött aktivisták a nagymacskák megóvására akarták felhívni a figyelmet. A róluk készült képek alapján bátran állíthatjuk, sikerült elérni céljukat.News--Tanulj tőlük! Szuper őszi szettek világhírű divatbloggerektőlhttp://www.life.hu/trend/20151026-divat-es-trend-szuper-oszi-szettek-vilaghiru-divatbloggerektol.htmlŐsz van, sötét, hideg és egyre ködösebb az idő, és már most unod a télre vásárolt holmijaidat? Fedezd fel újra a ruhatáradat, kombinálj olyan színeket és mintákat, amikhez azelőtt sosem lett volna merszed. A menő nemzetközi divatbloggerek tudják, mi a trend - érdemes ellesni tőlük pár apró trükköt! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.