stílusmustra Jennifer Lawrence Kate Hudson Kerry Washington Julianne Moore Jessica Alba Katie Holmes Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedvenc sztárjaink ezen a héten bravúros stílusleckéket adtak arról, hogyan kell izgalmassá és eredetivé tenni az egyhangú fekete és fehér ruhákat. Azért a nagy csalódásokból is kijutott, Katie Holmes és Julianne Moore ugyanis hatalmasat hibáztak.

Így dobd fel a feketét!

A héten két színésznő is bemutatta, hogyan lehet igazán különlegessé tenni egy unalmas, fekete modellt. Az éhezők viadala sztárja, Meta Golding egy kis etnostílussal vidította fel fekete választását, míg Kerry Washington a sziromesőre szavazott.

Forrás: AFP

Kinek a ruhája jön be jobban?

Így dobd fel a fehéret!

Múlt héten ugyan hibázott, de most visszaállt a világ rendje: Jennifer Lawrence dögös fehér ruhában parádézott Az éhezők viadala Los Angeles-i premierjén. A különleges dekoltázzsal és a vállrészen gyöngyökkel kivarrt díszítéssel az elegáns és szexi összhatást hozta a színésznő. Olivia Wilde hátul hosszított kreációja is szuper választás volt. A virághatású dísz nem túl harsány, sokkal inkább ízléses és letisztult, mégis nagyon feldobja a ruhát.

Forrás: AFP

Kinek a választása izgalmasabb?

Akik a színekre szavaztak

Kate Hudson piros, csillogó ruhája már egy karácsonyi partit vetít elénk. Egy ilyen alkalomra nem is lenne rossz választás, habár a dekoltázst ahhoz pár öltéssel kisebbre vennénk. A vörös szőnyegen mindig nagyon kockázatos ennyire pirosnak lenni, de kétségtelenül jól mutatott a színésznőn ez az overall. A mindig dögös Jessica Alba egy laza, sárga ruhakölteményben pompázott, ami viszont a nyarat idézte vissza. Elképesztően jól állt neki ez a szín, amihez ráadásul tökéletesen passzoló rúzst vitt fel.

Forrás: AFP, Northfoto

Ki volt a csinosabb?

A hét Hamupipőkéi

Natalie Dormer és Jane Fonda is hercegnőnek öltözött a héten, bár egészen másként alakították ezt a szerepet. Az éhezők viadala színésznője a klasszikus, báli vonalat képviselete, míg Jane Fonda a maga 77 évével abszolút könnyedén hozta a modern Hamupipőke stílust, ami nagyon bejött nekünk.

Forrás: AFP

Kinek a stílusa jön be jobban?

Akiknek nem sikerült

A hét nagy vesztese Katie Holmes és Julianne Moore. Tom Cruise egykori kedvese választhatott volna rövidebb szoknyát, ha mindenképpen ehhez a szabáshoz ragaszkodik. Ilyen hosszúságban egy ceruzaszoknya bizony jobban mutatott volna. Hiába Chanel, és hiába imádjuk rajta ezt a zöld színt, Julianne Moore-nak nem állt jól ez a túlméretezett zakó. Annyira rosszak az arányai, hogy teljesen összenyomják a színésznőt.

Forrás: AFP

Ki hibázott nagyobbat?

Völgyesi Gabi furcsa frizurára váltotthttp://www.life.hu/trend/20151120-volgyesi-gabi-a-unique-egyuttes-enekesnoje-uj-frizurara-valtott.htmlA Unique együttes énekesnője egy forgatás miatt vett fel parókát, ami kissé kócosan is remekül állt neki. Trend--Heather Locklear igencsak elhagyta magát - elhízva és smink nélkül kapták lencsevégrehttp://www.life.hu/trend/20151120-heather-lockleart-egy-repuloteren-fotoztak-le-elhizottan-es-igencsak-elhagyta-magat.htmlA kilencvenes évek népszerű sorozata, a Melrose Place mindig ármánykodó szépsége mára igencsak elhagyta magát. Lesifotó! TrendOrigoHoppá! Új frizurát villantott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/trend/20151120-mihalik-eniko-modell-fodrasznal-jart.htmlFodrásznál járt a magyar modell, és nagyon csinos frizurával távozott a szalonból. Trend--Teljesen megváltozott! Új hajszínre váltott Szabó Zsófihttp://www.life.hu/trend/20151119-szabo-zsofi-haja-teljesen-megvaltozott-uj-hajszinre-valtott.htmlAz egykor szőke hajú színésznő Facebook oldalán mutatta meg új, barna frizuráját a rajongóival. Trend--Kötött körmök - Ez lesz az idei tél legnagyobb manikűrtrendjehttp://www.life.hu/trend/20151119-kotott-kormok-lesz-az-idei-tel-legnagyobb-manikurtrendje.htmlHála a különleges 3D-s géllakk technikának, a kötött manikűr legalább olyan különlegesen fest, mint ahogyan hangzik. TrendOrigoÍgy vált plasztikszörnyeteggé az 54 éves Meg Ryanhttp://www.life.hu/trend/20151119-meg-ryan-szineszno-54-eves-lett-igy-valtozott-plasztikszornyetegge.htmlA Harry és Sally című filmje után nem készült olyan romantikus film, amelyben ne szerepelt volna a bájos arcú színésznő, így könnyen követni tudjuk, hogyan tette tönkre Meg Ryan vonásait a botox és a túlzásba vitt szépészeti beavatkozások. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.