Ilyen, amikor Cindy Crawford mérges

Forrás: Instagram/Cindy Crawford -
kép mérges szupermodell Cindy Crawford Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodellre szinte rá sem lehet ismerni a képmegosztó oldalára feltöltött fotóján.

Úgy tűnik, nem csupán nekünk, földi halandóknak indult nehezen a hét. Cindy Crawford a maga gyönyörű módján fejezte ki Instagram-oldalán, milyen is az, amikor mérges. Valahogy így fest:

Forrás: Instagram/Cindy Crawford

Szépítő trükkök sztármodellektől

Gisele Bündchen, Miranda Kerr és Karolina Kurkova - mindannyian sikeres modellek, akiknek a nap 24 órájában gyönyörűnek kell lenniük. Korábban itt osztották meg, mi a szépségük titka.
19 éves lett a szupersztárnak számító Down-kóros modell, Madeline Stuarthttp://www.life.hu/trend/20151116-madeline-stuart-down-koros-modell-19-eves-lett.htmlMadeline Stuart-ról már majdnem annyit lehet hallani, mint egy híres modellről, ami nem is véletlen: betegsége ellenére sok mindent elért már a fiatal lány. Trend--Heidi Klum teste olyan, mint egy 22 évesé – Fehérneműben pózolt a modell!http://www.life.hu/ez-zsir/20151124-heidi-klum-modell-teste-olyan-mint-egy-22-evese.htmlNem csoda, hogy a 42 éves modell simán meghódított egy 29 éves pasit, ugyanis elképesztően dögös.Ez Zsír!--Fellázadt az anorexiás modell - Elege lett a brutális fogyókúrából http://www.life.hu/ez-zsir/20151113-fellazadt-az-anorexias-modell-a-19-eves-edyn-mackneynek-elege-lett-a-durva-fogyokurabol.htmlA 19 éves Edyn Mackneynek elege lett abból, hogy 179 centiméteres magasságához soknak találta 56 kilóját a modellügynökség. Ez Zsír!--Nem spórol a modelleken Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20151120-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-sajat-ruhait-mutatta-be-a-kifuton.htmlSzámos kifutó után saját kollekcióját mutatta be modellként Kulcsár Edina. A Life.hu riportere Németh Máté arról faggatta a szépséget, hogy miért ő mutatta be ruhákat. Ha kíváncsi vagy rá, nézd meg az alábbi videónkat!TV + Sztárok--Kiderült! Ezt eszik a Victoria's Secret modelljei a backstage-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151111-mit-esznek-a-victorias-secret-modelljei-a-backstage-ben.htmlHónapokon át tartó szigorú diétával és kemény edzésekkel érik el az álomalakot a Victoria's Secret angyalai, ám az energiára még nekik is szükségük van ahhoz, hogy végigcsinálják a show-tEz Zsír!NorthfotoEgy héten át csak őszinte képeket tett közzé magáról a fotómodell – Ez történt utánahttp://www.life.hu/trend/20151123-stina-sanders-fotomodell-es-eletmodblogger-egy-heten-at-oszinte-kepeket-posztolt-instagramon.htmlTöbb ezer követőt veszített Instagramon Stina Sanders fotómodell, aki egy kísérlet részeként kizárólag realista fotókat posztolt. Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.