British Fashion Awards Rosie Huntington-Whiteley Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly egyszerűen imádtuk a focistafeleség oversize szettjét ugyanezen a rendezvényen, és épp egy éve mutatta be Rihanna, hogy fest egy hatalmas zakóban a vörös szőnyegen. Most lássuk, idén ki mivel hódított a British Fashion Awardson!

A legszebb ruhák

Lady Gaga

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Kate Bosworth

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

Arizona Muse

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

Ki volt a legszebb?

A legszebb háthangsúlyos kreációk

Jourdan Dunn

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Kate Beckinsale

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

Rosie Huntington-Whiteley

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor
Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Kinek a ruhája volt a legszebb?

Akik a legtöbbet mutatták meg magukból

Cheryl Fernandez-Versini

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Mollie King

Forrás: NORTHFOTO/PA Wire/Press Association Images/Ian West

Ki volt a dögösebb?

A legkevésbé eltalált szettek

Naomi Campbell

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Salma Hayek

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Poppy Delevigne

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Ki választott legrosszabbul?

Bravó!

Victoria Beckham

Forrás: AFP/Jack Taylor/Jack Taylor

Hogy tetszik Beckhamné szettje?

Emlékezetes szettek az American Music Awards vörös szőnyegénhttp://www.life.hu/trend/20151123-emlekezetes-szettek-az-american-music-awards-voros-szonyegen-2015-ben.htmlVasárnap este igazi sztárparádé volt az American Music Awards díjátadón, és ahogy az már lenni szokott, az outfitet nem mindenkinek sikerült eltalálnia. Mutatjuk is a legjobb és a legrosszabb összeállításokat!Trend--23 éves lett a botrányhercegnő - Íme 10 szett, amivel kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/trend/20151122-miley-cyrus-23-eves-lett-szettek-amik-nagyon-botranyosra-sikeredtek.htmlSzende tinisztárként indult Miley karrierje. 2 éve, a Wrecking Ball című klipjében meztelenül hintázott egy ágyúgolyón, akkor azt hittük, ennél durvábbra már nem vállalkozik. Tévedtünk. Az utóbbi években rendre sokkolt bennünket a vörös szőnyeges megjelenéseivel és fellépőruháival, ezeket össze is szedtük 23. születésnapja alkalmából. TrendAFP8 ruha, amiben a szokottnál is gyönyörűbb volt Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20151118-az-ehezok-viadala-a-kivalasztott-2-resz-premier-jennifer-lawrence-legszebb-ruhai.htmlMa mutatják be itthon Az éhezők viadala: A kiválasztott 2. részét, ami a sorozat befejező része. Jennifer Lawrence neve a bátor Katniss Everdeen megformálásával került a köztudatba, és azóta is ott van az abszolút A listás sztárok között. Nem tagadjuk, imádjuk a színésznő játékát, és a stílusát is, de volt jó pár alkalom, amikor a szokottnál is jobban rajongtunk egy-egy ruhaválasztásáért. Mutatjuk is nyolc kedvencünket! TrendOrigoSzínorgia novemberben - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151113-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-lawrence-christina-aguilera.htmlA héten a sztárok többsége mellőzte a feketét, és szebbnél szebb színekben pózolt a vörös szőnyegen. A fehér ugyanolyan népszerű, mint a nyári hónapokban, de különleges árnyalatok is akadtak bőven a heti palettán. Következzen a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPSminkelj úgy, mint a szülinapos Anne Hathaway!http://www.life.hu/trend/20151109-divat-es-smink-tanulj-sminkelni-anne-hathaway-szinesznotol.htmlA ma 33 éves Anne Hathaway a hétköznapokban, civilben nem sminkel, laza, és többnyire farmerben és pólóban sétálgat imádott férjével. Ám ha a vörös szőnyegre lép, bizony kirittyenti magát, a sminkje pedig mindig remek. Most Larion Oscar sminkmester meg is mutatja, hogyan készíts Anne Hathaway-sminket! TrendAFPBotox és rengeteg arckezelés - mégsem csak a kókuszolaj Christie Brinkley fiatalságának titkahttp://www.life.hu/trend/20151115-christie-brinkley-nagyon-jol-nez-ki-kiderult-mi-az-oka.htmlMesésen fest a 62 éves modell, aki korábban azt vallotta, csodás bőrének titka a kókuszolaj. Most azonban kiderült, ez azért nem teljesen így van... Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.