A piros rúzs maga a tökély: így válaszd ki a megfelelő árnyalatot!

ünnepi hangulat sminktipp rúzs smink piros szépség piros rúzs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem csak idén télen divat a piros rúzs: ez az a sminktermék, amit évtizedek óta töretlenül imádnak és használnak a nők. Sokan félnek tőle, pedig nem kellene: ha megtalálod a hozzád passzoló árnyalatot, egyszerűen odáig leszel érte! Larion Oscar sminkmester most elárulja, kihez milyen tónusok passzolnak a legjobban. 

A nők titkos fegyvere a piros rúzs. Igen, van az a pillanat, amikor érdemes bevetni!

Egyszerűen fennkölt, szenvedélyes, titokzatos és ultranőiessé válik benne mindenki, ám viselni is tudni kell! Az nem kérdés, hogy mindenkinek jól áll, és mindenkinek megvan a saját pirosa.

Forrás: Thinkstock

Ha tökéletes megjelenésre vágysz, használj hozzá harmonizáló árnyalatú ajakkontúr-ceruzát is! De kicsit előreszaladtam - egyvalami még ennél is fontosabb, mégpedig az, hogy kinek melyik árnyalatú piros áll jól. Íme, egy kis segítség!

Tavasz típusoknak

Ha hajad színe mézszőke, vörösesszőke vagy világosbarna, a bőröd pedig meleg tónusú, barackos árnyalatú, esetleg szeplős, akkor a tavasz típusba tartozol. Ezt a csoportot jellemzi még a különleges szemszín: lehet türkiz, zöld, aranybarna.

A te piros árnyalatod a szenvedélyes narancspiros.

1. Estée Lauder 30 dollár 2. Mac 3. Bobbi Brown 27 dollár 4. Clinique 18 dollár

Nyár típusoknak

A nyár hölgyekre jellemző a hamvasság: a hajszín általában hamvasszőke, hamvasbarna, ezüstös szőke, bőrük többnyire porcelánszerű, a szemük szürkéskék, világosbarna vagy szürkészöld.

A nyár típusnak a hideg pirosak állnak a legjobban.

1. Avon 1299 forint 2. Chanel 3. Rimmel 4. Guerlain

Ősz típusoknak

Rájuk jellemzőek a vöröses tónusok, barnák aranyló ragyogással, némi vöröses beütéssel. A bőrük színe a bézses árnyalatú mellett lehet egészen kreolos, a szemük pedig erőteljes színű: meleg árnyalatú aranybarna, sötétzöld, zöldesbarna.

Ideális számukra a mélyvörös árnyalatú ajakrúzs.

1. Catrice 2. Astor 3. Estée Lauder 30 dollár 4. Sisley Marionnaud

Tél típusoknak

Ha barna, fekete, netán jégszőke a hajad, kékes árnyalatú, nagyon világos, alabástrom vagy olívaszínű bőröd van, a szemed szürkéskék, kékeszöld vagy sötétbarna, akkor te is a tél típusba tartozol.

Neked áll a legjobban a klasszikus piros, valamint a burgundi érzéki árnyalata.

1. L'Oreál Colour Riche 2. Essence 849 Forint 3. Lancome 30.50 dollár 4. The Body Shop 3590 forint
5+1 élethelyzet, amikor a vörös rúzs nem előnyöshttp://www.life.hu/trend/20151113-piros-ruzs-szexi-de-nem-minden-esetben-eves-ivasnal-kulonosen-nem.htmlIrtó szexi, amikor egy nő vörös rúzst visel az ajkán. Azonban vannak helyzetek, amikor kifejezetten zavaró tud lenni.Trend--5 trükk, amitől sokkal tartósabb lesz a rúzsodhttp://www.life.hu/trend/20151006-5-trukk-amitol-sokkal-tartosabb-lesz-a-ruzsod-larion-oscar-tippjei.htmlA rúzsok fénykorukat élik, a nude mellett télre visszatérnek az egészen sötét árnyalatok, a piros, a fukszia és társaik. Ám a rúzs csakis ápolt ajkakon mutat jól, és persze vannak alapszabályok, amiket nem árt betartani a kínos helyzetek elkerülése érdekében. Larion Oscar sminkmester trükkjeit érdemes megfontolni! Trend--Piros rúzs a karikás szemek ellen – Tényleg működik?http://www.life.hu/trend/20150219-a-karikas-szemek-hatasos-ellenszere-a-piros-ruzs-szepsegtrukk.htmlEgy szépségblogger szerint ennél hatásosabb módszer nem létezik a tekintetet elcsúfító sötét karikák ellen. Mi pedig már alig várjuk, hogy otthon is kipróbálhassuk a módszerét.Trend--Rúzs szexi, dús ajkakra, Angelina-módra - vigyázz, nem mindegy, mit választasz!http://www.life.hu/trend/20150502-ruzs-telt-ajkakra-larion-oscar-trukkjei.htmlAzt már tudjuk, hogyan lehet percek alatt keskenyből dús, csókos ajkat varázsolni, most azonban Larion Oscar sminkmester azt mutatja meg, mivel érdemes rúzsoznod, ha ajkaid hasonlóak Angelina Joliéhoz. TrendOrigoŐszi rúzsorgia: 3 szín, amit nem hiányozhat a nesszeszeredbőlhttp://www.life.hu/trend/20150915-oszi-ruzsorgia-smink-3-szin-amit-erdemes-kiprobalni-iden-osszel.htmlTombol a 90-es évek, már ami a rúzsszíneket illeti. Káprázatos a szezon színvilága a nude árnyalatoktól a barnás tónusokon keresztül a részegítő borvörösön át a bíborig. Larion Oscar sminkmester elárulta, melyik az a három fantasztikus szín, amivel Te is trendi lehetsz idén ősszel.Trend--Varázsolj az ajkaiddal! Téli rúzsorgia és tippek a profitólhttp://www.life.hu/trend/20141124-ruzsmania-telen-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlIdén télen minden szín jöhet, ami csak a palettán van: ugyan az abszolút sláger a nude ajak, de a lilák, a bogyószínek és a pirosak is virágkorukat élik. Nem tudod, milyen szín passzol hozzád, és szívesen kipróbálnál valami újat, valami különlegeset? Nagy téli rúzsmustra következik Larion Oscar sminkmester tippjeivel. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.