műsorvezető műszempilla videó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű műsorvezető lassan az összes szépészeti beavatkozáson átesik, és nem riad vissza, ha csinos lányok helyett rajta kísérleteznek.

Krisztián egy kereskedelmi csatorna reggeli műsorában engedte meg, hogy rajta próbálják ki, hogy mutatnak a különböző nagyságú műszempillák. A végeredmény láttán műsorvezetőtársa, Czippán Anett és a stáb többi tagja is alig bírta visszatartani a nevetést.

Arckrémek téli smink alá - Segítünk választani!http://www.life.hu/trend/20151123-arckremek-a-smink-ala-ahogy-huvosebb-az-ido-szarazabb-a-bor-miket-valasszunk-a-tel-elott.htmlTélen is ugyanazt a krémet használod a smink alá, mint a nyári hónapokban? A mínuszok beköszöntével érdemes lenne más termékeket is kipróbálnod. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, mi alapján válasszuk ki a tökéletes téli arckrémet. Trend--Így festettek az álompárok 1900-tól napjainkig - Videó! http://www.life.hu/trend/20151124-igy-valtozott-a-noi-es-es-ferfi-szepsegideal-az-evtizedek-alatt-erdekes-video.htmlAhány évtized, annyi stílus. Minden kornak megvolt a maga szépségideálja, melyből most egy pár perces videó is készült. TrendOrigoBeckhamné szmokigban hódított - emlékezetes szettek az idei British Fashion Awardsonhttp://www.life.hu/trend/20151124-victoria-beckham-es-mas-sztarok-a-british-fashion-awards-galan.htmlTavaly egyszerűen imádtuk a focistafeleség oversize szettjét ugyanezen a rendezvényen, és épp egy éve mutatta be Rihanna, hogy fest egy hatalmas zakóban a vörös szőnyegen. Most lássuk, idén ki mivel hódított a British Fashion Awardson! TrendAFPNagyon komoly nő lett Zimány Lindából - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151123-zimany-linda-modell-nagyon-komoly-no-lett-szexi-kis-fekete-ruhaban-szigoru-arccal-pozolt-a-modell.htmlA modell kis fekete ruciban, szexi térdcsizmában pózolt, mindezt pedig igen komoly arccal tette. Trend--Úristen! Salma Hayeké a világ legnagyobb dekoltázsahttp://www.life.hu/trend/20151123-salma-hayek-oriasi-dekoltazzsal-lepett-a-voros-szonyegre.htmlA 49 éves színésznőnek annyira ízléstelenül sikerült felöltöznie a Theatre Awards díjátadóra, hogy nem is hittünk a szemünknek. Trend--Egy héten át csak őszinte képeket tett közzé magáról a fotómodell – Ez történt utánahttp://www.life.hu/trend/20151123-stina-sanders-fotomodell-es-eletmodblogger-egy-heten-at-oszinte-kepeket-posztolt-instagramon.htmlTöbb ezer követőt veszített Instagramon Stina Sanders fotómodell, aki egy kísérlet részeként kizárólag realista fotókat posztolt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.