Inspiráló: kéz nélkül lett profi sminkmester Jessica Ruiz

Forrás: Instagram/dreamy_eyes_artistry -
betegség sminkmester fejlődési rendellenesség kéz sminkelés profi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves lány egy fejlődési rendellenesség miatt nem tudja használni karjait, ám még ez sem akadályozta meg abban, hogy megvalósítsa álmait.

A Philadelphiában született Jessica Ruiz titka a kitartás: bár arthrogryposis nevű születési rendellenessége miatt hiába fejlődtek ki karjai, nem tudja használni őket, mégsem hagyta magát lebeszélni tervéről, hogy profi sminkessé váljon.

Forrás: Instagram/dreamy_eyes_artistry

Mint minden fiatal, úgy Jessica is átesett a középiskolai csúfolódásokon, ám amikor egyik nap szépen kisminkelve érkezett az osztályába, valami örökre megváltozott benne.

Magát elmondása szerint úgy sminkeli, hogy a karjaira teszi az alapanyagokat, majd erre ráhajolva viszi fel arcára a festékeket. Mások sminkelésénél a száját használja az eszközök megtartására, és bár páran sérelmezték, hogy ilyenkor túl közel került sminkalanyaihoz, a legtöbben inkább kíváncsiak rá, a szakma pedig egyenesen imádja: egyre több fotózásra, divatbemutatóra hívják a lányt.

5 perces smink későn kelőknek - Lépésről lépésre

Képtelen vagy reggelente kimászni az ágyból? Folyton késésben vagy, mert túl sokat pepecselsz a tükör előtt? Akkor az 5 perces sminket neked találták ki: kattints ide érte!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.