Van fölös 16 milliód? Akkor tiéd lehet a világ legdrágább táskája

Forrás: Louis Vuitton -
fashion week bőr drága Louis Vuitton millió aligátor táska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Louis Vuitton tervezte City Steamer fantázianévre hallgató csoda többe kerül, mint egy világkörüli utazás vagy egy vadiúj sportautó.

Még éppen időben az ünnepek előtt: a Louis Vuitton divatmárka bemutatta legújabb táskacsodáját, amelyet jelenleg a világ legdrágább darabjaként tartanak számon. A City Steamer fantázianevet viselő szépség ára 55 ezer dollár, vagyis körülbelől 16 millió forintba kerül.

Forrás: Louis Vuitton

Értékét alapanyaga rejti: a táska aligátorbőrből készült, amely egzotikus bőr lévén akár 30-szor többet ér az olcsóbbnak számító marhabőrnél. Mindezen túl jár hozzá egy különleges, gravírozott lakat, egy névcímke, és a Louis Vuittin emblémával ellátott díszecske. A nude színben pompázó táskát lehet karon, vállon, azon keresztbevetve is hordani, és külön rekesz biztosítja az elegendő helyet az iratoknak, papíroknak és a pénznek is.

Láttad már a világ legdrágábbnak mondott retiküljét? Kattints ide érte! A világ másik, aranyból készült és drágakövekkel kirakott csodáját - amely szintén milliókba kerül - ide kattintva nézheted meg.

Bajban van a világ leghíresebb táskája

Mostanában több gond is volt a Louis Vuitton háza táján: a világhírű dizájnermárkát többen támadni kezdték a híres Hermés darabjait az eljárás miatt, amellyel készülnek. Az ügyről bővebben itt olvashatsz.
5 milliárdért árulják a luxusvillát, amelyben Charlton Heston közel 50 évig élthttp://www.life.hu/otthon/20151118-charlton-heston-a-ben-hur-sztarja-luxusvillajat-5-milliardert-aruljak.html1959-ben, a Ben Hur forgatása alatt kezdték el felépíteni a Los Angeles-i villát, amelyben 2008-as haláláig Charlton Heston élt családjával. Otthon--Intimitás és kizsákmányolás: Ők a szexipar drága kincsei!http://www.life.hu/intim/20151125-jane-hilton-szexmunkasokrol-keszitett-fotosorozatot-preciuos-cimmel.htmlPrecious, vagyis Drágakövek címmel készített fotósorozatot Jane Hilton, aki Amerika leghíresebb bordélyházaiba kapott belépési engedélyt. IntimOrigoMilliós luxusajándékokkal halmozzák el rajongóik a Twitter-sztár nővérekethttp://www.life.hu/trend/20151123-lucy-stacie-sophie-brooks-twitter-sztar-novereket-millios-luxusajandekokkal-halmozzak-el-kovetoik.htmlLucy, Stacie és Sophie semmi mást nem csinálnak, csak szép képeket csinálnak magukról, cserébe pedig rengeteg drága holmival lepik meg őket férfirajongóik. A három nővér szerint nincs semmi rossz abban, hogy karácsonyi kívánságlistán keresztül tudatják követőikkel, mire van még szükségük. TrendOrigoCipőbolondok, táskamániások, „egyet fizet, kettőt kap”-őrültek - Kedves kis szeszély vagy veszélyes betegség a vásárlási „szenvedély”? http://www.life.hu/drlife/20150422-a-vasarlasi-mania-veszelyes-betegseg-vagy-kedves-kis-szeszely.htmlKevés olyan nő akad, akit még soha nem ért utol szezonvégén, szezon kezdetén a vásárlási láz. A vásárlásra ösztökélő, belülről emésztő tűz, a "kerüljön bármibe, de az a cipő, táska, bizsu és rúzs… na, az kell nekem" érzése.Dr. Life--Méregdrága bundában borzolja a kedélyeket Baukó Évahttp://www.life.hu/trend/20151113-bauko-eva-a-valovilag-egykori-jatekosa-meregdraga-bundaban-borzolja-a-kedelyeket.htmlKommentcunamit indított az exvillalakó egyik, közösségi odalára feltöltött képe, amelyen egy vadonatúj, kisebb vagyonba kerülő szőrmében feszít. Trend--Hoppá! Amal Clooney lecseréli méregdrága jegygyűrűjét!http://www.life.hu/trend/20151123-amal-clooney-lecsereli-george-clooneytol-kapott-jegygyurujet.htmlA gáláns George Clooney egy 200 millió forintos gyűrűvel lepte meg annak idején szerelmét, aki azonban most lecserélné a túlságosan csillogó ékszert. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.