Unalmasan néz ki Ördög Nóra? - Ez az oka

Forrás: TV2 -
öltözék TV2 Holdampf Linda Ördög Nóra stílus A kocka (vetélkedő)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki Ördög Nóra ruhakölteményei miatt nézné A Kockát - bizonyára csalódott. Arany cipő, fehér felső és szürke nadrág, kizárólag ebben az összeállításban láthatják a nézők a műsorvezetőt a gameshow-ban. 

"A külföldi évadokban is koncepció, hogy a műsorvezető megjelenése, ruhája nem változik adásról adásra. Az angoloknál például kilenc évad óta ugyanolyan szürke öltönyben van a műsorvezető. Mindössze annyi történt, hogy eleinte szürke inget viselt hozzá, ma pedig már fehéret. Ördög Nóri szettjének kitalálásakor is az volt a fő szempont, hogy semleges legyen a ruha, és illeszkedjen a műsor látványvilágához"tudta meg a Bors a TV2 stylistjától, Holdampf Lindától.

A Kocka, Ördög Nóra Forrás: TV2

"A Kocka díszlete letisztult, a piros és a zöld szín az anyagválasztáskor alapból kiesett, mivel azoknak a játék­ban nagyon hangsúlyos szere­pe van. A fekete sem jöhetett számításba, mert sötét háttér előtt áll Nóri, így maradt va­riációs lehetőségnek a fehér, a szürke és a fémes színek. Egy semleges, de mégsem unalmas szettet álmodtunk meg, a felsőnek az érdekes kivágással van egyfajta játékossága. Természetesen ugyanebből a szettből öt darab készült Nóri számára, és azt is elárulhatom, hogy A Kocka utolsó adásaiban lesz egy kis meglepetés. Mind Nóri megjelenését, mind a játékot tekintve" – tette hozzá

A napilap kereste a műsorvezetőt kerestük, de Nóra nem kívánt nyilatkozni arról, hogy érzi magát az összeállí­tásban.

Ízléstelen magamutogatás a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20151126-heti-stilusmustra-szerepel-benne-nina-dobrev-amber-heard-jennifer-lopez-nicole-scherzinger.htmlEzen a héten bugyimutagatással, vagy éppen a fehérneműk hiányával sokkoltak a hollywoodi sztárok. Szerencsére azért szépérzékünk sem maradt kielégítetlenül: elegáns és letisztult ruhakölteményekkel és vagány street style szettekkel is megleptek bennünket a jóízlésű hírességek. TrendAFPKülönleges technikával fiatalodott Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20151128-kulonleges-technikaval-fiatalodott-rubint-reka.htmlKülönös fotót posztolt az Instagramján a fitneszkirálynő: egy ˝űrbéli˝ szerkezet alá feküdt szépülni... Trend--Milyen a tökéletes partismink 2015 telén? Megmutatjuk! http://www.life.hu/trend/20151126-a-tokeletes-teli-partisminket-larion-oscar-sminkmester-mutatja-be.htmlLüktető szenvedély, egy kis fashionista modernizáció – így jellemezhető a tökéletes téli partismink, amit Larion Oscar sminkmester segítségével te is könnyedén elkészíthetsz. TrendThinkstockDavid Hasselhoff lánya elképesztően dögös - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151127-david-hasselhoff-lanya-hay-elkepesztoen-dogos.htmlA Baywatch sztárjának 25 éves lánya szebbnél szebb képeket posztolt magáról Instagram-oldalán. Trend--Lakkozz a pezsgő álomszép színeihez! Körömlakkorgia az ünnepekrehttp://www.life.hu/trend/20151124-lakkozz-a-pezsgohoz-koromlakkok-az-unnepi-szezonra.htmlMár most azon gondolkozol, milyenek legyenek a körmeid a céges buliban, karácsonykor és a szilveszteri partin? Egyértelmű! Decemberben kötelező a ragyogás – lakkozz pezsgőszínben! TrendThinkstockIdén is megválasztották a legszebb holokauszt túlélőt Izraelbenhttp://www.life.hu/trend/20151125-megvalasztottak-a-legszebb-holokauszt-tulelot-izraelben-egy-szepsegversenyen.htmlHarmadik alkalommal rendezték meg a Miss Holocaust szépségversenyt Haifában, amelyet idén a 83 éves Rita Berkowitz nyert meg. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.