Elfelejtett felsőt húzni Maggie Gyllenhaal

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Bryan Bedder -
Maggie Gyllenhaal felső blézer melltartó vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő egy szál melltartóban lépett a vörös szőnyegre a Gotham díjátadóján New Yorkban.

Ez ám a hasvillantás! Egy melltartón kívül mást nem viselt fekete blézere alatt Maggie Gylennhaal, aki az alábbi szerelésben érkezett meg az idei Gotham Independent Film Awards vörös szőnyeges eseményére:

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Bryan Bedder

Persze semmi szégyenkeznivalója sincs: a 38 éves színésznő fantasztikus formában van, és kár lenne takargatnia azt, amire a kétgyermekes anyuka büszke lehet.

Hollywood legsikeresebb testvérpárjai

Az elmúlt évtizedek alatt Hollywood több híres apa-fia, anya-lánya párost kitermelt, gondoljunk csak Judy Garlandra és Liza Minellire, vagy éppen Kirk és Michael Douglasra. Ám az is megesik, hogy egy családban rögtön két gyermeket is tehetséggel áld meg a sors, és a fivérek-nővérek együtt hódítják meg a világot jelentő deszkákat. Nos, ebben a válogatásban most közülük gyűjtöttük össze a legismertebbeket. Jöjjenek itt a híres testvérpárok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.