Nincs dögösebb a fürdőköpenyes Zimány Lindánál

comb fürdőköpeny fekete-fehér Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell szuperszexi fekete-fehér fotót posztolt magáról Instagram-oldalára.

A korábban neccharisnyába bújtatott lábait most is megvillantotta Zimány Linda, aki ezúttal fürdőköpenyéből rakta ki hosszú combjait. A karácsonyra lelkesen hangolódó modell igazi természetes szépségként fest a fotón, ami nagyon jól áll neki.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda
A piros rúzs maga a tökély: így válaszd ki a megfelelő árnyalatot!http://www.life.hu/trend/20151125-a-piros-ruzs-maga-a-tokely-kinek-milyen-arnyalatot-erdemes-hasznalnia-larion-oscar-tippjei.htmlNem csak idén télen divat a piros rúzs: ez az a sminktermék, amit évtizedek óta töretlenül imádnak és használnak a nők. Sokan félnek tőle, pedig nem kellene: ha megtalálod a hozzád passzoló árnyalatot, egyszerűen odáig leszel érte! Larion Oscar sminkmester most elárulja, kihez milyen tónusok passzolnak a legjobban. TrendThinkstockNagy Nikoletta nem betanult szöveggel megy Amerikábahttp://www.life.hu/trend/20151130-nagy-nikoletta-a-miss-universe-hungary-idei-szepsegkiralynoje-nem-betanult-szoveggel-megy-amerikaba.htmlHamarosan Las Vegasba indul Nagy Nikoletta. A Miss Universe Hungary idei szépségkirálynője a verseny világdöntőjére készülve naponta járt nyelvórákra, hogy tökéletesítse nyelvtudását. Trend--Hűha! Meglepő titok derült ki Sofia Vergara esküvői sminkjérőlhttp://www.life.hu/trend/20151130-sofia-vergara-eskuvoi-sminkjet-keves-penzbol-hoztak-ossze.htmlAz elmúlt hetekben Sofia Vergara és Joe Manganiello esküvője tartotta lázban a világot. A nagy eseményről egyre több titok derül ki. TrendOrigoPróbáld ki és alkalmazd az ünnepek alatt is - szuper sminktrükk decemberrehttp://www.life.hu/trend/20151126-szuper-sminktrukk-decemberre-larion-oscar-ezt-javasolja.htmlDecemberben minden az ünnepről szól; egymást érik a céges bulik, majd az ünneplés és a szilveszter. Ebben a hónapban mindent lehet, de még mennyire - Larion Oscar be is mutatja kedvenc decemberi sminktrükkjét! TrendThinkstockCsinos kabátok télre, amikben biztosan nem fázol majd!http://www.life.hu/trend/20151124-finom-meleg-telikabatok-bundak-pufidzsekik.htmlNincs mese, itt a tél, így ha még nem tetted, most már ideje beszerezni egy télikabátot! De ne csak a klasszikus darabokban gondolkodj - idén hódítanak a műszőrme bundák és a csinos pufidzsekik is! TrendThinkstockHová lett a haja? Így készül az élő showra a várandós a Csobot Adél: Fotó!http://www.life.hu/trend/20151129-csobot-adel-a-sztarban-sztar-elott-szelfit-tett-kozze-instagram-oldalan.htmlCsobot Adél, a Life.hu sztárszerzője már javában készül a Sztárban sztár utolsó adására. Az élő show előtt egy szelfit tett közzé Instagram oldalán. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.