Nagy Nikoletta:"A ruhámtól mindenkinek leesik majd az álla"

modell fotó Nagy Nikoletta szépségkirálynő ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extravagáns ruhával készült a Miss Universe december 20-i, Las Vegas-i világdöntőjére Nagy Nikoletta. A magyar szépségkirálynő itthon naponta járt ruhapróbákra, hogy a legtökéletesebben álljon rajta a rendkívül különleges fazonú estélyije.

"Király Beáta tervezőnek hála, találtunk egy olyan szokatlan, de mégis elegáns fazont, ami remekül áll és tökéletesen érzem benne magam" - mondta Nagy Nikoletta, aki Vajna Tímeával, a Miss Universe Hungary tulajdonosával közösen döntött a Swarovski kristályokkal gazdagon díszített ruhaköltemény mellett.

Forrás: BrekaCom

"A világdöntő az egyik legnagyobb szórakoztatóipari show, amit ráadásul Las Vegasban rendeznek meg, ezért fontos, hogy a magyar királynő öltözete is passzoljon a kaszinók városának hangulatához, csupa csillogást sugalljon minden darab" - magyarázta Vajna Tímea. Nikoletta barna hajához egy élénksárga színű anyagot választottak, ebből készült a magyar szépségkirálynő estélyi ruhája, nemzeti viselete pedig szintén kitűnik majd a mezőnyből, ami a világszerte ismert Rubik kocka ihlette ruhaköltemény lesz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.