Ünnepi körmök decemberre: pompázz lilában!

Forrás: Esztergályos Viktória -
fashion week manikűr körömlakk szépség köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyorsan szépet, elegánsat, egyszerűt; ez a manikűr mindezt egyesíti, ugyanis pillanatok alatt készen van, mégis tökéletes az ünnepi megjelenéshez. 

Amire szükséged lesz:

alaplakk, egy ragyogó, színes körömlakk, körömdíszítő kövecskék, fedőlakk, rózsafa pálcika. Válassz egy szép színt, ami az alapja lesz a manikűrnek.

Érdemes ilyenkor a ragyogóbb színeket részesíteni előnyben,

hiszen karácsonykor nyugodtan bele lehet csempészni a megjelenésünkbe egy kis csillogást.

Forrás: Esztergályos Viktória

Így készítsd el:

A sorrend a szokásos: alaplakk, majd jöhet két réteg színes lakk. Viszont most, amint felkented a második réteget, egyszerre elkezdheted a díszítést.

Egy rózsafa pálcika segítségével a gyűrűsujjra háromszög alakban illesztgesd a körömdíszítő köveket, ami a karácsonyfa alakját szimbolizálja.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ezek után nincs más hátra, mint felkenni a fedőlakkot, ami ebben az esetben nem csupán fényt ad, és tartóssá teszi a lakkozást, hanem a köveket is biztosabban rögzíti.

Forrás: Esztergályos Viktória

Ilyen egyszerűen el is készült ez a bájos, de egyben elegáns manikűr. Kellemes karácsonyi készülődést, és békés, boldog ünnepeket kívánok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.