Egy hétig élt úgy, mint a Victoria’s Secret angyalkája, Lily Aldridge - Elképesztő lett a végeredmény!

Forrás: Instagram/ Carly Cardellino -
fotózás Lily Aldridge újságíró Victoria's Secret edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy a modellek nagyon kemény edzésprogrammal és diétával készülnek a kifutós szereplésekre és fotózásokra. Egy újságíró, Carly Cardellino Lily Aldridge rutinját csinálta végig egy fotózás előtt.

A 32 éves New York-i újságíró kemény egy héten van túl. Betartotta Lily Aldridge szigorú diétáját és az edzésprogramját is következetesen végigcsinálta.

Forrás: Instagram/ Carly Cardellino

Még a balettórákra is elment, amiket éppen a modelleknek fejlesztettek ki. Erről egyébként azt nyilatkozta az újságíró, hogy nagyon durva volt. „Nem annyira a nyújtásról és ellazulásról szólt, nagyon keményen kellett dolgozni” – mondta. Carly még az étrendjét is átalakította: azt a növényi alapú étkezést vitte végig a héten, amit a modell is. Ez egyébként napi 100 dollárba került.

Forrás: Instagram/ Carly Cardellino

Carly végül elment a Lily sminkeséhez és fodrászához is a nagy fotózás előtt, és amikor egy hét után tükörbe nézett, nem is hitt a szemének. „Ahogy felvettem a ruhát a fehérneműs fotózáshoz, elképesztően jó formában éreztem magam. Minden megtérülni látszott, ami fájdalmas és nehéz volt a héten” – nyilatkozta.

Ez a blogger kipróbálta a Victoria's Secret modelljeinek edzéstervét

Nem is gondolnánk, mekkora munka áll a világhírű fehérneműcég angyalainak kinézete mögött, mielőtt tökéletes testtel, egy szál bugyiban végiglejtenek a márka kifutóján. Poppy Cross fitneszblogger kipróbálta edzéstervüket.Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.