svéd királyi család terhes Nobel-díj Viktória svéd királyi hercegnő várandósság estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű vörös estélyi ruhában mutatta meg egyre kerekedő pocakját a svéd trón várományosa.

Csütörtök este a világ szeme Stockholmra irányult: ekkor adták át az idei év Nobel-díjait a stockholmi városházán. Az esemény egyik háziasszonyaként a hatodik hónapban lévő Viktória koronahercegnő is tiszteletét tette az esten, ahová egy elegáns, földig érő vörös estélyiben mutatta meg hatalmasra nőtt terhespocakját.

Forrás: AFP/Marcus Ericsson

Mint korábban már elárulták, Viktória és férje, Dániel herceg márciusra várják második gyermeküket. Első gyermekük, Esztella hercegnő 2013 februárjában született.

Micsoda? Sofia Vergara terhesen mondta ki a boldogító igent?http://www.life.hu/csalad/20151124-sofia-vergara-terhesen-mondta-ki-a-boldogito-igent-joe-manganiellonak.htmlHétvégén tartotta világraszóló lakodalmát Sofia Vergara és Joe Manganiello, akik a hírek szerint már babát várnak. Család--Miért sminkeli magát öregnek Katalin hercegné?http://www.life.hu/news/20151210-katalin-hercegne-oregnek-sminkeli-magat.htmlBár Anglia elsőszámú divatikonja kevésszer mondhatja el magáról, hogy melléválaszt, ha stílusról van szó, ezúttal azonban valami nem stimmelt – már ami a sminkjét illeti. News--Váratlan fordulat! Damu elhagyta terhes feleségéthttp://www.life.hu/intim/20151201-damu-roland-elhagyta-terhes-feleseget.htmlA Blikk azt az információt kapta, hogy Damu Roland elköltözött közös gyerekükkel várandós feleségétől, Edinától. Az asszony sírva nyilatkozott a napilapnak. Intim--Hoppá! Katalin hercegné tiszta anyja lett az új frizurájávalhttp://www.life.hu/trend/20151210-katalin-hercegne-levagatta-a-hajat.htmlVilmos herceg felesége egy jótékonysági eseményen mutatta meg új frizuráját a nagyközönségnek, ami a hírek szerint elnyerte az alattvalók tetszését. TrendAFPGörögdinnye nagyságú cisztát műtöttek ki a 18 éves lányból, akit először terhesnek hittekhttp://www.life.hu/drlife/20151203-10-kilos-cisztat-mutottek-ki-a-18-eves-lanybol-akit-eloszor-terhesnek-hittek-orvosai.htmlAmikor Olivia Key hatalmasra duzzadt hasa és kínzó fájdalmai miatt kórházba került, orvosai először azt gondolták, babát vár. A műtét után kiderült: daganata volt, amit egy hatalmas ciszta ölel körbe a petefészkében. Dr. Life--Melltartó és smink nélkül került címlapra Harry herceg exe, Cressida Bonashttp://www.life.hu/trend/20151209-cressida-bonas-harry-herceg-exbaratnoje-melltarto-es-smink-nelkul-egy-magazin-cimlapjan.htmlCressida Bonas bebizonyította, hogy nem csupán Harry mellett, hanem egy magazin címlapján is remekül mutat. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.