Sarka Kata szexi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően dögös fotót osztott meg követőivel Sarka Kata. A képet alig egy nap alatt több mint kétezren lájkolták, és ezt nem is csodáljuk. 

Eljött végre a téli szünet! Pihenés, boldogság, és mindjárt Karácsony! Annyira vártuk már! Élvezzétek minden egyes percét, mert hamar elrepül!Fotó: ViennFashion - Vivien Borzi PhotographySmink: Heizer Anita

Szerző: Sarka Kata, 2015. december 18.

A legtöbben boldog karácsonyt kívántak Katáéknak, de természetesen most is voltak olyan megjegyzések, hogy ez a pózolás nem illik kétgyermekes anyukához.

Így tündököl Nagy Nikoletta a Miss Universe verseny előrendezvényén - Friss fotók!http://www.life.hu/trend/20151219-igy-tundokol-nagy-nikoletta-a-miss-universe-verseny-elorendezvenyen.htmlA Miss World világverseny után egy nappal, vasárnap tartják a Miss Universe szépségversenyt. A Planet Hollywood kaszinószállodában már javában folynak az előzetes rendezvények, a fotók tanúsága szerint Nagy Nikoletta, a hazai győztes káprázatosan néz ki. Trend--Kiss Daniella nem jutott be a legjobbak közé a Miss World 2015-ös világversenyenhttp://www.life.hu/trend/20151219-kiss-daniella-nem-jutott-be-a-legjobbak-koze-a-miss-world-2015-os-vilagversenyen.htmlA Kínában megrendezett versenyen 2015 legszebb lányának a spanyol Mireia Lalaguna Royót választották. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huA spanyol lány nyerte a 2015-ös Miss World szépségversenyt http://www.life.hu/trend/20151219-a-spanyol-lany-mireia-lalaguna-royo-nyerte-a-2015-os-miss-world-szepsegversenyt.htmlA tavalyi londoni után idén, Kína Hainan tartományában Sanya városában rendezték meg a 65. Miss World szépségversenyt, ahol 129 lány versenyzett egymással. A legszebbnek ezúttal a spanyol lány, Mireia Lalaguna Royo bizonyult, aki a tavalyi Miss Worldtől, a dél-afrikai Rolene Strausstól vehette át a koronát. Trend--Szinetár Dóra miniben is szexi - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151219-szinetar-dora-ruhaja-lattan-leesett-az-allunk-miniben-is-szexi-a-szineszno-foto.htmlA színésznő egy győri koncert alkalmával vette fel ezt a dögös szerelést. A kép alapján bátran állíthatjuk, hogy Dórának nagyon jól áll a kicsit rövidebb szoknya is. TrendOrigoÚj ruhában tűnik fel A kockában Ördög Nóra - Itt meg is nézhetedhttp://www.life.hu/trend/20151219-uj-ruhaban-tunik-fel-a-kockaban-ordog-nora.htmlSok nézőnek feltűnt, hogy Ördög Nóra látszólag minden adás alatt ugyanabban a ruhában tűnik fel a képernyőn. Ez természetesen csak részben igaz. TrendOrigoTolvai Reni sok vagy sokk? - "Jóval szélsőségesebb vagyok, mint voltam"http://www.life.hu/trend/20151219-tolvai-reni-extrem-stilusa-neha-kiveri-a-biztositekot-nem-zavarja-ha-provokal-ezzel.htmlA Megasztárban feltűnt énekesnő évekkel ezelőtt még visszafogott, szolidabb ruhákban állt színpadra. Mára ez megváltozott, és inkább az extrém holmikat részesíti előnyben. TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.