Erzsébet királynő miatt vágatta le haját Katalin hercegné?

Forrás: AFP -
frufru frizura Carole Middleton Erzsébet királynő hajvágás Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tudni, nem kizárólag saját döntése volt Katalinnak, hogy megvált régi frizurájától, és frufrut vágatott magának.

Katalin hercegné ruhatárán túl talán csak hosszú, és mindig tökéletesen álló loknijai voltak híresebbek. Cambridge hercegnéje azonban második gyermeke, Charlotte hercegnő érkezése után úgy döntött, megvál tőlük, és egy sokkal könnyebben kezelhető, frufrus frizurát vágatott magának.

Forrás: NurPhoto/Pool/Photoshot/NurPhoto/Pool

Nem sokkal a nagy hajváltás után már hallani lehetett olyan híreket, miszerint már meg is bánta az új frizuráját, a The Sun forrásai pedig nemrég meg is erősítették: a hercegné már nem is örül annyira, hogy megvált jól bevált tincseitől.

Katalin rajongói szerint ugyanis ezzel a frizurával egyre jobban hasonlít a 60 éves Carole-hoz - hogy ez jó-e vagy sem, azt mindenki döntse el maga. Ám az tény, hogy Erzsébet királynő végre fellégezhet: annak idején menyével, Camilla hercegnével együtt ő is javasolta Katalinnak, hogy ruhatárával együtt frizuráját is változtassa meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.