Étkezési zavarokkal küzdött, mára ő Horvátország leghíresebb plus size modellje

Forrás: Instagram/Lucija Lugomer -
étkezési zavar modell Zágráb Horvátország plus size küzdelem testsúly elfogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lucija Lugomer egész életében azzal küzdött, hogy elfogadja kerekded idomait. A 22 éves zágrábi modell úgy érzi, mára sikerült leküzdenie gátlásait.

Bár korábban állandóan őrlődött súlya miatt Lucija Lugomer, a horvát modell ma már azt mondja, soha többé nem akar fogyókúrázni.

Forrás: Instagram/Lucija Lugomer

A 22 éves szépség, aki hazája első plus size modelljének hívja magát, tinédzserként súlyos önbizalomhiánnyal küzdött, megszállottan diétázott, ami miatt egy alkalommal kórházba is került.

Forrás: Instagram/Lucija Lugomer

Lucija, akinek példaképe Ashley Graham plus size modell, mára nem foglalkozik a testét kritizálókkal, inkább a pozitív megerősítésekből táplálkozik: rengetegen dicsérik a haját és az arcát.

Origo Reblog Life Investor Newsfeed TV GO Videa Szaklista Clickshop [freemail] Szolgáltatás 2015.12.23. szerda Viktória -3°C / 13°C Felhős idő várható KÖVESS MINKET Keresett kifejezés SZTÁRSZERZŐK TREND KARÁCSONY KULT DR. LIFE CSALÁD INTIM OTTHON TÖBB+ Gömbölyű a divat! - A legszebb "plus-size" modellek

2010 januárjában a V magazin "Curves Ahead" fotósorozata atombombaként robbant a divatvilágban. A képeken 44-48-as méretű modellek pózoltak. A lap kétségtelenül hatalmasat kaszált azzal a számmal, és mivel a divat üzlet is, a többi magazin sem engedhette meg magának, hogy az unalomig ismert, vékony modellekkel szerezzen vagy tartson meg olvasókat. Azóta a gömbölyű sláger, a plus-size modellek pedig egyre keresettebbek. A Life.hu itt gyűjtötte össze a legismertebb gömbölyű szépségek.

Eljött a növényi őssejtek korahttp://www.life.hu/trend/20151217-novenyi-ossejtek-a-szepsegapolasban-mire-jok-hogy-mukodnek.htmlSvájci alma, keserű narancs, alpesi rózsa, tengeri kömény, havasi gyopár és nyári orgona – csak néhány növény azok közül, amelyek sejtjeit sikerrel hasznosítják a kozmetológiában. A legújabb trend a szépségápolásban a növényi őssejtes kozmetikumok, amelyek lassítják a bőr öregedését. Trend--A hónap színe, az ünnep sztárja: a pezsgőszínhttp://www.life.hu/trend/20151218-a-honap-szine-a-pezsgoszin-szettek.htmlNem csak az év utolsó napján érdemes előnyben részesíteni a pezsgőt és az ital csodás színét: a pezsgőszín egész decemberben hódít! Szinte mindenkinek jól áll, letisztult, mégis nagyon elegáns, és remekül kombinálható elegáns és vagány holmikkal egyaránt! TrendThinkstockMesés smink egy leheletnyi ragyogással - válassz valami csillogót az ünnepekre!http://www.life.hu/trend/20151218-csillogo-sminkek-az-unnepekre-ezekbol-valogass.htmlÁltalában a natúr sminkre szavazol, az ünnepekre azonban szeretnél újítani kicsit? Vigyél egy kis ragyogást, egy leheletnyi csillámot a mindennapjaidba – megmutatjuk, hogyan csináld! TrendThinkstockÓriási baki! Rossz győztest koronáztak meg a Miss Universe döntőjénhttp://www.life.hu/trend/20151221-rossz-versenyzot-koronaztak-szepsegkiralynove-a-miss-universe-vilagverseny-dontojen.htmlLátványos showműsor keretei között adták át a győztesnek a koronát a Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban - ám, mint közben kiderült, rossz lány nevét hirdették ki első helyezettnek. Trend--Mesés smink egy leheletnyi ragyogással - válassz valami csillogót az ünnepekre!http://www.life.hu/trend/20151218-csillogo-sminkek-az-unnepekre-ezekbol-valogass.htmlÁltalában a natúr sminkre szavazol, az ünnepekre azonban szeretnél újítani kicsit? Vigyél egy kis ragyogást, egy leheletnyi csillámot a mindennapjaidba – megmutatjuk, hogyan csináld! TrendThinkstockErzsébet királynő miatt vágatta le haját Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20151221-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-miatt-vagatta-le-hajat.htmlÚgy tudni, nem kizárólag saját döntése volt Katalinnak, hogy megvált régi frizurájától, és frufrut vágatott magának. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.