Álomruhák, amikért odáig vagyunk: A 10 legcsodásabb estélyi 2015-ben

fashion week öltözködés estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár nap van még hátra az évből, a legnagyobb divatportálok már elkezdték összeszedni 2015 legszebb outfitjeit. Nekünk is voltak nagy kedvenceink; olyanok, amelyekre egészen biztosan még sokáig emlékezni fogunk - íme, 10 estélyi, amit látni kell!

A legélénkebb

Blake Lively idén tavasszal, a szülése után visszatért a vörös szőnyegre: ez a Monique Lhuillier-kreáció azonnal elrabolta a szívünket!

Forrás: AFP/Jamie Mccarthy

A legfenségesebb

Rita Ora az Oscar-gálán viselte ezt az arany-éjkék Marchesa darabot. Wow!

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A legkülönlegesebb

Lupita Nyong'o is kitett magáért az év legrangosabb filmes díjátadóján ezzel az egyedileg készített Calvin Klein szettel: a ruhacsodához 6000 darab hófehér gyöngyöt használtak fel.

Forrás: AFP/Jason Merritt

A legelegánsabb

Elizabeth Banks egy Elie Saab Couture darabban tündökölt a berlini filmfesztiválon. A szín, a fazon, minden álomszép volt!

Forrás: Northfoto

A legmerészebb választás

Kevés színésznő próbálkozik mustársárgával a vörös szőnyegen, ám a francia Lea Seydoux rá az élő példa, hogy megéri kockáztatni. A színésznő Pradát viselt a BAFTA gálán.

Forrás: AFP/Ben Stansall

A legbájosabb

Lily James tökéletes Hamupipőke volt a filmvásznon, és természetesen a film premierjén is igyekezett a szerepéhez öltözni: ez az Elie Saab Couture ruha mesés választás volt!

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A legextrémebb

Néha érdemes eltérni a megszokottól, Emma Stone pedig ezt számtalanszor megteszi. Imádtuk a Golden Globe-gálán viselt Lanvin ruháját!

Forrás: AFP/Jason Merritt

A legstílusosabb

Diane Kruger nem véletlenül kerül be minden évben a legstílusosabb sztárok közé: idén a velencei filmfesztiválon viselt bordó Boss ruhacsodája került fel a mi toplistánkra.

Forrás: Northfoto

A legszínesebb

Fan Bingbing volt Cannes egyik legjobban öltözött asszonya, legszebb szettje ez a Ralph & Russo Couture ruha volt.

Forrás: Northfoto

A legmeglepőbb

Araya Hargate thai színésznő nincs ott az A listás sztárok között, ám ez az Ashi Studio Couture ruha kétségkívül meseszép volt, ezért be is választottuk idei kedvenceink közé.

Forrás: AFP/Valery Hache

Kinek a ruhája volt 2015-ben a legszebb?


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.