A frizura és a smink 100 éve - szuper videón a változás

frizura szépségápolás smink szépség stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma a laza hullámok, a kócos tincsek és a hajfánk hódítanak, ám nem volt ez mindig így! Ha kíváncsi vagy, hogyan változtak a szépségtrendek az elmúlt 100 évben, nézd meg a következő 2 perces videót!

Imádnivaló kontyok, marcellhullám, méretes loknik, vastag hapánt, hippifrizura, napszítta tincsek és natúr smink, a 80-as évek elmaradhatatlan kék szemhjpúdere és a 2000-es évek elején hódító egyenesre szárított tincsek: a következő videó remekül megmutatja, hogyan változtak az utóbbi 100 évben a frizura és a sminktrendek. Neked melyik időszak volt a kedvenced?

5 sztár, akiről nem is gondolnád, hogy plasztikáztatotthttp://www.life.hu/trend/20151226-5-sztar-akirol-nem-is-gondolnad-hogy-plasztikaztatott.htmlHollywoodban számtalan példa akad olyan hírességekre, akik túlzásba vitték a plasztikai beavatkozásokat, ám lehet ezt jól és diszkréten is csinálni. Íme 5 sztár, akikről első látásra nehéz lenne megmondani, hogy bizony túl vannak már néhány műtéten. Az eredmények magukért beszélnek! TrendAFPElőször nyilatkozott a kínos koronázás óta Miss Columbiahttp://www.life.hu/trend/20151223-miss-columbia-nagyon-korrekten-viseli-a-bakit-gratulalt-a-fulop-szigeteki-lanynak.htmlA vasárnap Las Vegasban megrendezett szépségverseny igen szerencsétlen végkimenetele után most megszólalt a tévedésből győztesnek kikiáltott versenyző. Trend--Pucérkodás, mémek, történelmi események – A legemlékezetesebb divatpillanatok 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151217-legemlekezetesebb-divatpillanatok-2015ben.htmlFeledhetetlen meztelenkedések, nagy visszavonulások, történelmi divatshow-k, modellekké cseperedett celebgyerekek és világhírűvé vált ruhák - következzenek 2015 legemlékezetesebb divatpillanatai. TrendAFPKi viselte 2015-ben a legszebb sminket? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20151223-legszebb-sminkek-2015-ben-larion-oscar-kedvencei.html2015-ben láttunk jó pár rémes sztársminket, de szerencsére a csodás makeup-októl sem volt mentes ez az év. Tőlük érdemes tanulni: íme, Larion Oscar 10 kedvenc sztársminkje az idei évből. TrendAFPAmikor sírva nevetünk: kínos bakik szépségversenyekenhttp://www.life.hu/trend/20151221-kinos-szituaciok-szepsegversenyeken.htmlA vasárnap esti Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban hatalmas baki történt: a győztesnek járó koronát nem az első helyezett kapta, mert a műsorvezető rossz nevet olvasott fel. Ennél kínosabb helyzetbe nemigen lehet kerülni szépségversenyen, de persze nem ez volt az első kellemetlen szituáció a szépségkirálynő-választások történetében. Trend--Álomruhák, amikért odáig vagyunk: A 10 legcsodásabb estélyi 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151225-a-10-legcsodasabb-estelyi-2015-ben.htmlPár nap van még hátra az évből, a legnagyobb divatportálok már elkezdték összeszedni 2015 legszebb outfitjeit. Nekünk is voltak nagy kedvenceink; olyanok, amelyekre egészen biztosan még sokáig emlékezni fogunk - íme, 10 estélyi, amit látni kell!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.