Titokzatos és dögös! Ilyen a tökéletes a szilveszteri smink

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Gromovataya -
titokzatos dögös szilveszter smink pezsgés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szilveszteri sminked legyen titokzatos és dögös, akárcsak te. Érezd a pezsgést, de légy önmagad; fogadd meg Larion Oscar tanácsait a tökéletes végeredményért!

Az arctisztítás és a hidratálás után egységesítsd bőröd szerkezetét egy báziskrémmel, hogy egész este hibátlan legyen a megjelenésed. Ezután jöhet az alapozás, majd korrektorral

frissítsd fel a szemkörnyékedet.

Ennek a színe egy-két árnyalattal legyen világosabb, mint a bőrszíneddel harmonizáló alapozó. Ujjaddal finoman dolgozd össze a textúrákat, fixáld le porpúderrel, hogy stabil maradjon az álcázás. Highlighttal emeld ki a szemzugot, a szemöldökcsontot és az arccsontot.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Gromovataya

Orcáidat kedvenc, természetes árnyalatú bronzosítóddal élénkítsd

az arccsont alatt, a halánték irányába, kontúrmentesen. Szemöldöködet formázd meg, finoman élénkítsd a színét, majd száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget. A szemedre használj természetes árnyalatú szemhéjkrémet, amit satírozz a mozgó szemhéjra és az alsó pillatőhöz. Így tartós alapot biztosítasz a szemhéjpúdereknek.

Válaszd ki kedvenc színedet, amit a szemzughoz és az alsó pillatő közepéig tegyél fel, majd mosd össze egy hidegbarna szemhéjpúderrel.

Ezzel tökéletes harmóniát érhetsz el, a választott színed ráadásul kiragyog majd, és ez a lényeg. Kontrasztosítsd a színeket egy fekete krémtussal vagy szemceruzával, amit közvetlenül a szempillák tövébe húzz. Emeld ki a végén a vízvonaladat is. Szempilláidat egy fekete, dúsító spirállal koronázd meg.

Ha szeretnél még egy kis csillogást, akkor használj mikro finomságú csillámot.

Ezt mindenképpen a mélyítővonalra tedd, hogy a színek továbbra is érvényesülni tudjanak. Ajkad érzékiségének fokozására választhatsz rúzst, de akár szájfényt is.

Forrás: Thinkstock

Ehhez a fantasztikus sminkhez jól illenek a marsala és a borvörös árnyalatok, de ha hideg színt választottál a szemedre, akkor a fukszia, a pink és a lilás tónusok is remekül passzolnak majd hozzá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.