Készítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!

Forrás: AFP -
fashion week Katalin hercegnő szépségápolás smink Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. 

Ragyogóan természetes megjelenés, kifinomult tökéletesség jellemzi Katalint. Mindig a tutira megy, jelszava pedig: csak semmi túlkapás! Minimalista smink és visszafogott színek jellemzik őt.

Forrás: AFP

Ha szeretnéd elkészíteni a hercegnő ikonikus sminkjét, akkor nincs nehéz dolgod:

először folyékony alapozóval egységesítsd bőröd színét.

Orcáidat élénkítsd egy mályvás árnyalatú arcpirosítóval,

az arccsont alá tedd ívesen a halánték irányába, kontúrmentesen. Szépen dolgozd össze az alapozóval - ideális, ha krémpirosítót választasz. Ezután fixáld le porpúderrel, hogy stabil maradjon.

Szemöldöködet élénkítsd,

majd fésüld ki a száliránynak megfelelően. Katalin a szemfestéséhez mindig használ egy alapszínt, ami nem más, mint a bézs: tedd te is ezt a színt a mozgó szemhéjadra, majd egy fekete szemceruzával kontúrozd körbe a szemedet alul-felül.

Forrás: Thinkstock

Finoman satírozd el a kontúr éles széleit!

Szempilláidat egy természetes hatású fekete szempillaspirállal fesd ki.

Ha példaképed kifinomult érzéki és természetes megjelenését követnéd, akkor

szerezz be egy nude és egy mályvás rózsa árnyalatú ajakrúzst.

Általában ezt a két színt variálja Katalin is. Töltsd fel ajkaidat a választott rúzzsal, és már kész is a hercegnői sminked!

Tippek a hercegnőnek Larion Oscartól

Forrás: AFP

Viszont az jól látható, hogy sminktechnikája sokat javult az arcpirosító használatával kapcsolatban: lényegesen kifinomultabb, mint korábban. Különböző élethelyzetekben, amikor fantasztikus ruhákban pompázik, a sminkelésben használt színeket az öltözékéhez igazítanám, és finom újításokkal itt-ott színeket is csempésznék a sminkjébe, mert nem mindenhez illik ám ez a jolly joker makeup. Ha az alkalom megkívánja, bátrabban használnék a helyében akár színesebb rúzsokat is!

Erzsébet királynő miatt vágatta le haját Katalin hercegné?http://www.life.hu/trend/20151221-katalin-hercegne-erzsebet-kiralyno-miatt-vagatta-le-hajat.htmlÚgy tudni, nem kizárólag saját döntése volt Katalinnak, hogy megvált régi frizurájától, és frufrut vágatott magának. Trend--Katalin hercegné megidézte Dianát - Csodás fotó!http://www.life.hu/trend/20151209-katalin-hercegne-diana-hercegne-tiarajat-viselte.htmlVilmos herceg hitvesét a néhai hercegnétől megörökölt csodaszép tiarában kapták lencsevégre az egyik legimpozánsabb brit eseményen. Trend--Nem fázik? Egy szál virágos ruhában ment rajzfilmet nézni Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151026-katalin-hercegne-egy-szal-viragos-ruhaban-jelent-meg-londonban.htmlA kétgyerekes hercegné egyik kedvenc dizájner-barátnője, Thabita Webb egyik darabjában jelent meg férje, Vilmos herceg és sógora, Harry herceg oldalán egy rajzfilm premierjén. Trend--Katalin hercegné már meg is bánta új frizurájáthttp://www.life.hu/trend/20150930-katalin-hercegne-megbanta-hogy-uj-frizurat-vagatott-maganak.htmlTúl hirtelen döntött a frizuraváltás mellett a hercegné, aki azóta már sajnálja, hogy frufrut vágatott magának. Trend--Katalin hercegné kis híján megmutatta, mi van a szoknya alatthttp://www.life.hu/trend/20150921-katalin-hercegne-majdnem-kivillantotta-bugyijat.htmlEz közel volt! Nem sok hiányzott ahhoz, hogy hatalmas villantás történjen a hercegné egyik látogatása alatt. Trend--Frufruval vagy anélkül jobb Katalin hercegné haja?http://www.life.hu/trend/20150917-katalin-hercegne-nyilvanos-esemenyen-mutatta-meg-uj-frufrus-hajat.htmlVégre nyilvános eseményen is megcsodálhattuk Anglia legjobban öltözött asszonyának új frizuráját.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.