Mihalik Enikő szerint Magyarország unalmas hely

Fotó: Greg Kadel -
modell Mihalik Enikő unalmas Magyarország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar modell az Into The Gloss című divatmagazinnak adott interjút, amiben azt is elárulta, hogyan fedezték fel, de még arra is kitért, hogy Magyarország szerinte unalmas hely.

A beszélgetés mindjárt ezzel kezdődött: „Magyarországról jöttem, és így visszatekintve úgy gondolom, elég unalmas. Mármint New Yorkhoz képest sok hely unalmas.”

Fotó: Greg Kadel

„Nagyon szerettem ott felnőni, nagyon sokáig tartott a gyerekkorom, amíg el nem kezdtem modellkedni. Azt hiszem, későn érő típus vagyok, szóval kislányként tekintek magamra tizennégy éves koromig. Aztán egy bevásárlóközpontban összefutottam egy modellügynökkel. Néztem a nőt, hogy mi van? Hozzám beszélsz? Biztosan azt gondolod, hogy nekem modellkednem, mármint pózolnom kéne, meg öltözködni? Szerencsére nő volt, mert nagyon megijedtem volna egy férfitől. Tudod, kisváros, Kelet-Európa, valaki odamegy hozzád, hogy gyere, keress pénzt modellkedéssel. Az ilyesmivel szemben gyanakodni kell. De egy nő volt, úgyhogy megadtam neki anyu számát, és azt mondtam, beszélje meg vele” - mesélte a fényes karrier kezdetéről Enikő, aki imád egzotikus helyen nyaralni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.