Ejha! Tökpucéran pózolt Stella Maxwell

Forrás: Instagram/ Stella Maxwell -
Miley Cyrus Stella Maxwell pucér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb meztelen modell fotójában gyönyörködhetnek az Instagram lelkes felhasználói. Ezúttal Stella Maxwell dobta le minden ruháját.

Palvin Barbi puszipajtása, Stella Maxwell, aki például arról is híres, hogy Miley Cyrussal kavart, teljesen meztelen testét posztolta közösségi oldalára. Mellé egy Diane Vreeland-idézetet is kitett aminek az a lényege, hogy a stílus életforma, ami nem csak az öltözködést jelenti. Stella Maxwell tehát pucéran is stílusos.

Forrás: Instagram/ Stella Maxwell
Meglepő! Szakadt leszbikusnak érzi magát Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20160106-jennifer-lawrence-a-stilusarol-vallott.htmlEzt vallotta legalábbis az öltözködési stílusáról a 25 éves Oscar-díjas színésznő, akiről ennek ellenére most igencsak dögös képek készültek. Trend--Kulcsár Edina miatt nem nyerhetett Kiss Daniella?http://www.life.hu/trend/20160105-elkepzelheto-hogy-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-miatt-nem-nyerhetett-kiss-daniella-a-miss-world.htmlAz idei Miss Word Hungary nemrég tért haza a kínai világversenyről, amelyet több rejtély is övez. Trend--5 kérdés a szépségről: Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20151217-5-kerdes-a-szepsegrol-csisztu-zsuzsa.htmlKét gyermek édesanyja, műsort vezet, és igazi energiabomba: látszik, hogy kívül-belül abszolút rendben van. Az egészséges életmód lelkes híve, és vallja, nemcsak azon múlik minden, hogy mit kenünk magunkra – a megfelelő tápanyagbevitel és a minőségi étkezés még ennél is fontosabb. A Life.hu sorozatában Csisztu Zsuzsát faggattuk szépségtitkairól. Trend--Egy fehér szemceruza csodákat tesz a sminkeddel!http://www.life.hu/trend/20160104-smink-feher-szemceruza-igy-hasznald-larion-oscar-tippjei.htmlKorán reggel feleakkorák a szemeid, mint egyébként, de még mindig nem találtál rá a tökéletes sminktrükkre, amivel ezt ellensúlyozhatod? Használj fehér szemceruzát - Larion Oscar sminkmester el is árulja, miért! TrendThinkstockHa január, akkor leárazás - 3 alapdarab, amit ilyenkor érdemes beszerezned!http://www.life.hu/trend/20151230-elkezdodtek-a-learazasok-szemes-nora-szemelyi-stylist-elarulja-mit-erdemes-megvenni.htmlKarácsony után az üzletek nagy részében megjelentek azok a bizonyos méretes feliratok, melyekre a megrögzött vásárlásmániások egész évben várnak. Ilyenkor vitathatatlan, hogy nagy a csábítás, ám ha nem akarod teljesen lenullázni magad január közepére, érdemes megfogadnod egy szakértő tanácsait! TrendThinkstockIndítsd stílusosan az új évet! Szuper sminktrükk januárrahttp://www.life.hu/trend/20151230-szuper-sminktrukk-januarra-larion-oscar-sminkmestertol.htmlMondj búcsút a csillámporoknak, a ragyogásnak legalább a báli szezonig, de ne félj új dolgokkal kísérletezni! Larion Oscar sminkmester megmutatta januári sminktrükkjét - próbáld ki! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.