Kate Hudson még mindig nem tud hibázni - Heti stílusmustra

fashion week Kristen Stewart Kate Hudson mustra stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új év, új élet, de Kate Hudson még mindig bomba csaj - többek között ez is kiderült a héten, és megtudtuk, most melyik frizura hódít leginkább Hollywoodban. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája!

Nadrág? Miért ne!

A kék szín roppant népszerű volt a héten, nem kevésbé a nadrágos szettek: Brie Larson a sötétkéket csíkossal és barnával kombinálta, ezzel a kombóval nem is nagyon lehet hibázni. Michelle Monaghan kék szettje nekünk kissé talán túl sok volt a virágminta miatt - nektek bejön ez a stílus?

Brie Larson, Michelle Monaghan Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Élénk színek vörös hajhoz

Istenien mutatnak ehhez a hajszínhez az élénk, feltűnő árnyalatok: Emily Blunt királykékben, Jessica Chastain pedig fenyőzöldben mutatta meg, mivel érdemes kombinálni a vörös hajat. Ha te is a vörös hajúak táborába tartozol, itt nemrég megmutattuk, milyen sminkeket érdemes használnod!

Emily Blunt, Jessica Chastain Forrás: AFP

Ki volt a csinosabb?

Még mindig a bubi

Ha a heti vörös szőnyeges eseményeket nézzük, egyértelmű, hogy a bubi még mindig nem ment ki a divatból. Malin Akerman egy kissé lenyalt, nagyon egyszerű változatra voksolt, Amber Valletta a tépett haj szerelmese, Kristen Stewart hullámaiért azonban abszolút odáig vagyunk!

Malin Akerman, Kristen Stewart, Amber Valletta Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a frizurája tetszik jobban?

Kate éve lesz 2016 (is)?

Már tavaly is irtó dögös volt a vörös szőnyeges eseményeken, és az idei évet is erősen indította Kate Hudson. A hófehér overall, amilyen egyszerű szabású, annyira szexi, a kiegészítők, a smink és a fekete körömszín pedig maga volt a tökély!

Forrás: AFP

Hogy tetszik Kate Hudson szettje?

Készítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160106-katalin-hercegno-sminkje-igy-keszitsd-el-larion-oscar-tippjei.htmlSzombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Trend--Nagyon dögös ruhában vezetett műsort Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20160108-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-dogos-ruhaja-a-tv2-mokka-cimu-reggeli-adasaban.htmlA műsorvezetőnő rövid ruhadarabja simán ellopta a show-t a TV2 Mokka reggeli műsorában. Trend--Mi?! Kim Kardashian nem szokott hajat mosni? http://www.life.hu/trend/20160106-kim-kardashian-nem-surun-mos-hajat-egy-uj-trend-szerint-karos-a-rendszeres-hajmosas.htmlEgy új szépségtrend a kevesebb több elvét hangsúlyozva azt hirdeti, hogy minél ritkábban mosunk hajat, annál jobb. Többek közt Kim Kardashian is leállt a sűrű hajmosással, de vajon van igazság mindezek mögött, vagy csak egy újabb divathóbortról van szó? Trend--Meglepő! Szakadt leszbikusnak érzi magát Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20160106-jennifer-lawrence-a-stilusarol-vallott.htmlEzt vallotta legalábbis az öltözködési stílusáról a 25 éves Oscar-díjas színésznő, akiről ennek ellenére most igencsak dögös képek készültek. Trend--Dolly Buster és a gigacicis rekorderekhttp://www.life.hu/trend/20160105-hatalmas-mellu-hiressegek-a-vilagban-dolly-buster.htmlNem a méret a lényeg? Pedig úgy tűnik, sok nőnél mégis az, hiszen nem egy, de nem is két hölgy csináltat magának gigamelleket világszerte. Kevesen vannak, akik a genetikának köszönhetik hihetetlen adottságaikat, legtöbben ugyanis a plasztikai beavatkozásokat hívják segítségül. A következő öt nő pedig nem véletlenül lett rekorder! TrendNorthfotoGyönyörű menyasszonnyá változott Lola - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160105-lola-menyasszonyi-ruhaban-tundokol-gyonyoru-ruhaban-pozol-az-enekesno.htmlA dögös énekesnő talán már az esküvői ruháját próbálgatja? A jelek szerint igen, és a választás elképesztően pazarra sikeredett. TrendFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.