Tóth Gabi ismét hatalmas sörénnyel szelfizett

Tóth Gabi frizura hosszú haj énekesnő Amazon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy igazi átváltozó művész, és most ismét új frizurával lepte meg rajongóit.

Egy kis plusz hajat kapott Tóth Gabi, amitől vad amazonná változott. Az énekesnőnek nagyon jól áll a dús, hosszú sörény, bár a rajongói akkor is imádták őt, amikor éppen rövidebbre vágatta a frizuráját.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi
Rajzfilmfigurát csináltak Naomi Campbellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160108-naomi-campbell-ugy-nez-ki-mint-jessica-rabbit-mesefiguraja-a-roger-nyul-a-pacbanbol.htmlA 45 éves szupermodell a portugál Vogue címlapján pózolt Jessica Rabbitként. Trend--Készítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160106-katalin-hercegno-sminkje-igy-keszitsd-el-larion-oscar-tippjei.htmlSzombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Trend--Napi szexi! Nézegess pucéran lovagló modellekethttp://www.life.hu/trend/20160107-imogan-anthony-es-tiah-eckhardt-modellek-puceran-lovagoltak.htmlKendall Jenner pucéran lovaglós fotója után két újabb modell, Imogan Anthony és Tiah Eckhardt vetkőztek le egy kis lovaglás kedvéért. Trend--Mihalik Enikő szerint Magyarország unalmas helyhttp://www.life.hu/trend/20160106-mihalik-eniko-modell-szerint-magyarorszag-unalmas-hely.htmlA magyar modell az Into The Gloss című divatmagazinnak adott interjút, amiben azt is elárulta, hogyan fedezték fel, de még arra is kitért, hogy Magyarország szerinte unalmas hely. Trend--Ennyire szépek a hazai sztárok - Teszteltük!http://www.life.hu/trend/20160107-ez-a-weboldal-megmutatja-hogy-mennyire-is-vagyunk-szepek-nezd-meg-az-eredmenyt.htmlA Zürichben található ETH egyetem és egy társkereső applikáció létrehozott egy weboldalt, mely a feltöltött képet elemezve eldönti, hogy az ember mennyire néz ki jól, illetve a fizimiskája alapján az életkorát is megtippeli. Hazai sztárokon teszteltük az oldalt. Trend--Meglepő! Szakadt leszbikusnak érzi magát Jennifer Lawrencehttp://www.life.hu/trend/20160106-jennifer-lawrence-a-stilusarol-vallott.htmlEzt vallotta legalábbis az öltözködési stílusáról a 25 éves Oscar-díjas színésznő, akiről ennek ellenére most igencsak dögös képek készültek. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.