Szőrös hasú lány borzolja a kedélyeket a világhálón

Forrás: Twitter/iranikanjari -
has Twitter szőrtelenítés Texas lány szőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg egyesek örömmel üdvözölték Suraiya Alit és bátor fényképét, addig mások szőrtelenítő módszereket ajánlottak a fiatal texasi lánynak.

Egy ártatlan fehérneműs képnek indult, ám hatalmas port kavart Twitteren Suraiya Ali fotója. A Texasban élő lány újonnan vásárolt alsóneműjét akarta megmutatni, ám a felhasználókat sokkal inkább Suraiya szőrös hasa kezdte foglalkoztatni.

Forrás: Twitter/iranikanjari

Hatalmas köszönet, hogy megosztottad a képet! Én úgy nőtem fel, hogy szégyelltem magam a testszőrömért. Több hozzád hasonló nőre lenne szükség.

Forrás: Twitter/iranikanjari

Suraiya később így vágott vissza a trolljainak:

Engedjétek meg, hogy nyugodtan lehessek szőrös, pihés és magabiztos.

Életük a fitnesz, és ez párban könnyebb: Széplaki Dávid és Krassalkovics Zsófia a legfittebb pároshttp://www.life.hu/ez-zsir/20151223-fitneszmodellek-parban-szeplaki-david-krassalkovics-zsofia.htmlMindketten rajonganak az edzésért, a fitneszért, kőkeményen figyelnek az étrendjükre, és inspirálják egymást: Széplaki Dávid és Krassalkovics Zsófia egy párt alkotnak, és a közös pont az életükben nem csak a mozgás szeretete. A Life.hu sorozatában egy inspiráló fiatal pár mesél sportos mindennapokról, diétáról és az egymáshoz való alkalmazkodásról. Ez Zsír!--Figyelem! A csillámporos hónaljszőr az új trendhttp://www.life.hu/trend/20151201-a-csillamporos-honaljszor-az-uj-trend.htmlA flitteres férfiszakáll után a nők hónaljszőrükre applikálva követelték vissza maguknak a csillogást. Trend--Ennyire szépek a hazai sztárok - Teszteltük!http://www.life.hu/trend/20160107-ez-a-weboldal-megmutatja-hogy-mennyire-is-vagyunk-szepek-nezd-meg-az-eredmenyt.htmlA Zürichben található ETH egyetem és egy társkereső applikáció létrehozott egy weboldalt, mely a feltöltött képet elemezve eldönti, hogy az ember mennyire néz ki jól, illetve a fizimiskája alapján az életkorát is megtippeli. Hazai sztárokon teszteltük az oldalt. Trend--Újabb őrület hódít: Csináltass te is hátszőr-tetoválást!http://www.life.hu/news/20160106-hatszortetovalast-csinaltatott-egy-amerikai-ferfi-kulonbozo-mintakkal-sokkol-foto.htmlEgy amerikai férfi nagyon bizarr dolgot talált ki a közelmúltban: különböző formájúra borotváltatatta a hátszőrét, majd naptárat készített belőle. News--Ambrus Attila: „Szép lenne, ha jövőre a gyermekünk is velünk lenne"http://www.life.hu/csalad/20160107-ambus-attila-az-egykori-viszkis-rablo-gyermekre-vagyik-erre-karacsonykor-jott-ra.htmlA viskis rabló élete első meghitt karácsonyát ünnepelte feleségével. Attila bevallotta, hogy elérkezettnek látja az időt a családalapításra. CsaládOrigoBehorpadt homlok, szőrös hónalj és társai - beteges trendek, amik még az egészségnek is árthatnakhttp://www.life.hu/drlife/20151012-beteges-trendek-hoditanak-homlok-implantatum-szoros-honalj-szemgolyo-piercing.htmlNem szokatlan jelenség, hogy Ázsiában máshogy vélekednek a trendekről, hajmeresztő, az európai gusztustól eltérő ételeket készítenek, és furábbnál furább ötletekkel, beavatkozásokkal rukkolnak elő. A Life.hu szakértője elárulja, milyen pszichológiai hátterük lehet ezeknek az extrém beavatkozásoknak. Dr. LifeAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.