Tanulj Katalin hercegnétől! Így lesz menő a régimódi kosztüm

Forrás: Northfoto -
fashion week Katalin hercegné öltözködés kosztüm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi angol úrihölgyként jelent meg egy nem hivatalos eseményen Vilmos herceg hitvese.

Ritkán szokott az egész brit királyi család összegyűlni egy nem hivatalos eseményen, ezúttal azonban kivétel nélkül mindegyikük tisztetletét tette a sandringhami templom vasárnapi miséjén.

Forrás: Northfoto

Nem hiányozhatott Katalin hercegné sem, aki egy apró kockás, régimódi stílusú kosztümben jelent meg férje, az új frizurára váltott Vilmos herceg oldalán. Egyszerű, mégis nagyon elegáns, a sikkes kalapért pedig külön pluszpontot érdemel a hercegné, aki nemrég ünnepelte 34. születésnapját.

Öltözz úgy, mint Katalin hercegné!

34 éves lett Katalin hercegné, aki nem véletlenül kerül fel évről évre a legjobban öltözöttek listájára. Az immár kétgyermekes anyukát szökőévente elcsípni farmerban is, de alapvetően a csinos ruhák nagy rajongója. Ha szeretnél hozzá hasonló holmikat beszerezni, könnyedén megteheted, Katalin ugyanis nem kizárólag a luxusmárkák polcairól válogat: a Life.hu cikkéért kattints ide!

Rajzfilmfigurát csináltak Naomi Campbellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160108-naomi-campbell-ugy-nez-ki-mint-jessica-rabbit-mesefiguraja-a-roger-nyul-a-pacbanbol.htmlA 45 éves szupermodell a portugál Vogue címlapján pózolt Jessica Rabbitként. Trend--Túl fodros, túl sok és nagyon unalmas - kínos ruhaválasztások a 2016-os Golden Globe gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-golden-globe-gala-2016-legcsunyabb-ruhak.htmlÁlomruhákban nem volt hiány a 73. Golden Globe gálán: itt meg is mutattuk a legszebb kreációkat.Most azonban következzenek azok, akik számára nem sikerült annyira jól az este - ruhaválasztás terén legalábbis. TrendAFPTóth Gabi ismét hatalmas sörénnyel szelfizetthttp://www.life.hu/trend/20160108-toth-gabi-enekesnonek-ismet-hosszu-haja-van-es-ugy-nez-ki-mint-egy-vad-amazon.htmlAz énekesnő egy igazi átváltozó művész, és most ismét új frizurával lepte meg rajongóit. Trend--Kate Hudson még mindig nem tud hibázni - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160108-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-kate-hudson-kristen-stewart-amber-valetta.htmlÚj év, új élet, de Kate Hudson még mindig bomba csaj - többek között ez is kiderült a héten, és megtudtuk, most melyik frizura hódít leginkább Hollywoodban. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! TrendAFPHoppá! Szőke hajra váltott Krizsma Gwendolinhttp://www.life.hu/trend/20160108-krizsma-gwendolin-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-szoke-hajra-valtott.htmlA 2014-es X-Faktorból megismert énekesnő barna haját extravagáns szőkére festette. Trend--Sportos, csinos vagy elegáns - öltözz úgy, mint Katalin hercegné!http://www.life.hu/trend/20160107-katalin-hercegnenek-szuletesnapja-van-szettek-vilmos-herceg-felesegetol.htmlMa 34 éves Katalin hercegné, aki nem véletlenül kerül fel évről évre a legjobban öltözöttek listájára. Az immár kétgyermekes anyukát szökőévente elcsípni farmerban is, de alapvetően a csinos ruhák nagy rajongója. Ha szeretnél hozzá hasonló holmikat beszerezni, könnyedén megteheted, Katalin ugyanis nem kizárólag a luxusmárkák polcairól válogat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.