Dominaszerkók és női ruhák – Ez a legújabb férfidivat!

Forrás: AFP/Justin Tallis -
fashion week férfidivat domina London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban Londonban bemutatták a férfidivat legújabb trendjeit, ami első, de második látásra is igencsak sokkoló.

A legmenőbb divatcégek dominaszerkókban, Darth Vader egyenruhában és női kosztümökben képzelik el a férfiakat 2016-ban. Reméljük a magyar pasik szekrényeibe ennél ízlésesebb darabok kerülnek majd idén. További sokkoló képekért kattints ide!

Forrás: AFP/Leon Neal

Forrás: AFP/Justin Tallis

Forrás: AFP/Justin Tallis

Pucérkodás, mémek, történelmi események – A legemlékezetesebb divatpillanatok 2015-ben


Feledhetetlen meztelenkedések, nagy visszavonulások, történelmi divatshow-k, modellekké cseperedett celebgyerekek és világhírűvé vált ruhák - nézd meg újra 2015 legemlékezetesebb divatpillanatait.

Üde arcok és sminkkatasztrófák a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-sminkmustra-a-2016-os-golden-globe-galan.html A Golden Globe-díjátadó a második legfontosabb filmünnep Hollywoodban, emellett persze a pazar ruhaköltemények és a gyönyörű sminkek parádéja. Nézzük, hogyan vizsgáztak idén kedvenc színésznőink a sminkek terén. TrendAFPNézd meg, miben mennek férjhez Ázsiában - Videó!http://www.life.hu/trend/20160111-ilyen-ruhat-viselnek-azsiaban-a-menyasszonyok-gyonyoru-ruhak-video.htmlCsodás, különböző mesés színekben pompázó ruhák, melyek igencsak eltérnek az Európában szokásos hófehér daraboktól. Trend--Hoppá! Kikerekedett Kate Winslet?http://www.life.hu/trend/20160111-kate-winslet-kikerekedett-a-golden-globe-galan.htmlNehéz eldönteni, hogy csak a ruha csal, vagy valóban felszedett néhány kilót Kate Winslet, aki egy csodás ruhában gálázott a Golden Globe-díjátadon. Trend--Világsztárokat túlragyogva gálázott Vajna Timi a Golden Globe-on http://www.life.hu/trend/20160111-vilagsztarokat-tulragyogva-galazott-vajna-timi-a-golden-globe-on.htmlMicsoda csillogás! Vajna Tímea megjelenése egyszerűen kifogástalan volt az idei Golden Globe-díjátadón. Sokat sejtető Tom Ford kreációjában világsztárokat túlragyogva vonult végig a vörös szőnyegen. Exkluzív fotók egyenesen Timitől! TrendOrigoGyanúsan kisimult arccal gálázott Brad Pitt: Vajna Timi tudja a titkát!http://www.life.hu/trend/20160111-brad-pitt-szinesz-ranctalanul-kisimult-arccal-jelent-meg-a-golden-globe-dijatado-galan.htmlMégis mi történt vele? A világsztár valamennyi rajongója ezt találgatta a világhálón, amikor a Golden Globe színpadára lépett Ryan Goslinggal.Trend--Tanulj Katalin hercegnétől! Így lesz menő a régimódi kosztümhttp://www.life.hu/trend/20160111-katalin-hercegne-regimodi-kosztumeben-igazi-arisztokrata-volt.htmlIgazi angol úrihölgyként jelent meg egy nem hivatalos eseményen Vilmos herceg hitvese. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.