Jaj! Nagyon furcsán fest Katie Holmes

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hgvc -
furcsa Katie Holmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywoodban kapták lencsevégre a lesifotósok Katie Holmest, aki nagyon furcsán fest a paparazziképeken.

A térdei miatt sokat kritizált színésznő újra megmutatta vastag lábait. Az előnytelen ruhát viselő Katie leginkább egy túlkoros diáklányra hasonlít a képeken. Reméljük hamarosan tündöklő formájában is elkapják a fotósok!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Hgvc

Alig lehet ráismerni Tom Cruise és Katie Holmes lányára, Surira

Katie Holmes és Tom Cruise a kezdetektől óvják közös lányukat a nyilvánosságtól, nemrég azonban New York utcáin kapták lencsevégre Surit. Nézd meg róla a fotókat itt!
Üde arcok és sminkkatasztrófák a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-sminkmustra-a-2016-os-golden-globe-galan.html A Golden Globe-díjátadó a második legfontosabb filmünnep Hollywoodban, emellett persze a pazar ruhaköltemények és a gyönyörű sminkek parádéja. Nézzük, hogyan vizsgáztak idén kedvenc színésznőink a sminkek terén. TrendAFPNézd meg, miben mennek férjhez Ázsiában - Videó!http://www.life.hu/trend/20160111-ilyen-ruhat-viselnek-azsiaban-a-menyasszonyok-gyonyoru-ruhak-video.htmlCsodás, különböző mesés színekben pompázó ruhák, melyek igencsak eltérnek az Európában szokásos hófehér daraboktól. Trend--Hoppá! Kikerekedett Kate Winslet?http://www.life.hu/trend/20160111-kate-winslet-kikerekedett-a-golden-globe-galan.htmlNehéz eldönteni, hogy csak a ruha csal, vagy valóban felszedett néhány kilót Kate Winslet, aki egy csodás ruhában gálázott a Golden Globe-díjátadon. Trend--Túl fodros, túl sok és nagyon unalmas - kínos ruhaválasztások a 2016-os Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-golden-globe-gala-2016-legcsunyabb-ruhak.htmlÁlomruhákban nem volt hiány a 73. Golden Globe-gálán: itt meg is mutattuk a legszebb kreációkat. Most azonban következzenek azok, akik számára nem sikerült annyira jól az este – a ruhaválasztás terén legalábbis. TrendAFPJuj! Egyre furcsábban fest barna hajával a Született feleségek sztárja, Felicity Huffmanhttp://www.life.hu/trend/20160111-felicity-huffman-a-szuletett-felesegek-sztarja-furcsan-fest-barna-hajjal.htmlKorábban már sokkot kaptunk a színésznő barna hajától, amit olyannyira nem szoktunk meg, hogy még most is alig ismertük meg új frizurájával. Trend--Gyanúsan kisimult arccal gálázott Brad Pitt: Vajna Timi tudja a titkát!http://www.life.hu/trend/20160111-brad-pitt-szinesz-ranctalanul-kisimult-arccal-jelent-meg-a-golden-globe-dijatado-galan.htmlMégis mi történt vele? A világsztár valamennyi rajongója ezt találgatta a világhálón, amikor a Golden Globe színpadára lépett Ryan Goslinggal.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.