Kulcsár Edina borzalmas trutyival szépült

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
iszappakolás sár szépségápolás Kulcsár Edina szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszappakolást kapott a szépség, aki nem riad vissza semmilyen különleges eljárástól annak érdekében, hogy csillogóvá varázsolja a bőrét.

Kulcsár Edina a kezelés után megállapította, hogy az iszaptól nehéz megszabadulni, de a cél érdekében vállalta, hogy fekete sárral fedjék be a testét.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Mostanában olyan forgatási helyszínek, és témák vannak, ahol természetesen én vagyok az alany, vagyis aki a különböző kezeléseket kipróbálja a műsor kedvéért! Ezúttal egy iszappakolást kaptam, de már sikerült ( nem mondom hogy könnyen ) lemosni, így már iszapmentes vagyok!" – írta Edina a kép mellé.

Üde arcok és sminkkatasztrófák a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-sminkmustra-a-2016-os-golden-globe-galan.html A Golden Globe-díjátadó a második legfontosabb filmünnep Hollywoodban, emellett persze a pazar ruhaköltemények és a gyönyörű sminkek parádéja. Nézzük, hogyan vizsgáztak idén kedvenc színésznőink a sminkek terén. TrendAFPGyanúsan kisimult arccal gálázott Brad Pitt: Vajna Timi tudja a titkát!http://www.life.hu/trend/20160111-brad-pitt-szinesz-ranctalanul-kisimult-arccal-jelent-meg-a-golden-globe-dijatado-galan.htmlMégis mi történt vele? A világsztár valamennyi rajongója ezt találgatta a világhálón, amikor a Golden Globe színpadára lépett Ryan Goslinggal.Trend--Hoppá! Kikerekedett Kate Winslet?http://www.life.hu/trend/20160111-kate-winslet-kikerekedett-a-golden-globe-galan.htmlNehéz eldönteni, hogy csak a ruha csal, vagy valóban felszedett néhány kilót Kate Winslet, aki egy csodás ruhában gálázott a Golden Globe-díjátadon. Trend--Juj! Egyre furcsábban fest barna hajával a Született feleségek sztárja, Felicity Huffmanhttp://www.life.hu/trend/20160111-felicity-huffman-a-szuletett-felesegek-sztarja-furcsan-fest-barna-hajjal.htmlKorábban már sokkot kaptunk a színésznő barna hajától, amit olyannyira nem szoktunk meg, hogy még most is alig ismertük meg új frizurájával. Trend--Szőrös hasú lány borzolja a kedélyeket a világhálónhttp://www.life.hu/trend/20160110-suraiya-ali-texasi-lany-szoros-hasa-hatalmas-port-kavart-a-twitteren.htmlMíg egyesek örömmel üdvözölték Suraiya Alit és bátor fényképét, addig mások szőrtelenítő módszereket ajánlottak a fiatal texasi lánynak. TrendOrigoÁlomruhák a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160105-a-legszebb-golden-globe-ruhak-az-elmult-evekbol.htmlVasárnap éjszaka tartják az év egyik legjelentősebb filmes és egyben vörös szőnyeges eseményét, a Golden Globe-gálát. Már alig várjuk, mit viselnek majd kedvenceink a díjátadón, de addig is nosztalgiázzunk kicsit: mutatjuk is az utóbbi évek legmesésebb szettjeit! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.