A hónap színe: a törtfehér

Forrás: Instagram/rachparcell, Instagram/thefashionguitar, lookbook.nu -
fashion week öltözködés stílus törtfehér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki mondta, hogy télen nem lehet világos színeket viselni? Pedig a hűvös, ködös napokon érdemes nem csak feketébe, szürkébe, barnába bújni; ilyenkor is bátran dobd fel a szettedet világos holmikkal. A törtfehér nagyon sokaknak jól áll, de ha úgy érzed, nem passzol különösebben a bőröd színéhez, viselheted kiegészítőként is. Most pedig jöjjön egy kis inspiráció!

Kinek áll jól a törtfehér?

Szemes Nóra személyi stylist szerint a fehér mindenkinek jól áll, csak az árnyalatot kell megfelelően kiválasztani. "A rikító hófehér csak a tél típusú nőknek áll igazán jól, ők inkább ezt viseljék, mint a törtfehéret. A tavasz, a nyár és az ősz típushoz azonban remekül passzol a törtfehér, azt pedig már a bőr és hajszín dönti el, hogy mennyire bézses, sárgás, szürkés árnyalatot választunk.

Azért is szeretem ezt a színt, mert remekül kombinálható szinte mindennel: arannyal és ezüsttel is jól működik, és szépen mutat földszínekkel, barnás árnyalatokkal, szürkével, feketével, és akár önmagával is. Ez egy egész évben jól variálható szín, érdemes beszerezni pár ilyen holmit."

Forrás: Instagram/rachparcell, Instagram/thefashionguitar, lookbook.nu

Farmerral és szürkével remek összhangban van

A szürke, az ezüst és a farmer csodásan passzolnak a törtfehérhez, bátran válassz a szettedbe 1-1 feltűnő holmit!

1. Zara 12 995 forint 2. Janka Arnoczy 6900 forint 3. Hilfiger Denim VAN GRAAF 31 990 forint 4. Mango 7995 forint 5. Nubu 6. Asics Pig Shoes 39 990 forint 7. Springfield 19,99 euró

Önmagával és barnával kellemes hatást kelt

A szárazabb téli napokon bátran viseld ezt a kombót, hiszen télen is szuperjól mutat egy világos outfit!

1. Topshop 90 font 2. Avon 849 forint 3. Nanushka 27 500 forint 4. Juhos Janka karkötő 5. TheBetaVersion 96 euró 6. Zara 22 995 forint

Klasszikusan

A fekete-fehér kombó egy örök klasszikus, de könnyen lehet, hogy a bőrtípusodhoz sokkal jobban áll a törtfehér, mint a hófehér. Ez esetben bátran viseld feketével ezt az adu ász árnyalatot!

1. F&F 3490 forint 2. Juhos Janka 3. Nubu kardigán 4. Mango 4995 forint 5. Zara 7995 forint 6. Nubu táska

Te viselsz télen törtfehéret?

Dobd fel az unalmas januárt egy bohókás téli manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20160111-teli-manikur-januarra-igy-keszitsd-el.htmlA januárt sokan hívják az év hétfőjének, ugyanis az ünnepek elmúltával morcosabbak, kedvetlenebbek lehetünk, így ilyenkor jól jön egy kis pluszvidámság. Megmutatom, hogyan lehet egyszerűen cuki manikűrt készíteni, csupán pár eszköz segítségével, ami jó kedvre derít a hideg, téli napokon is! Trend--Elképesztő melléfogások a Golden Globe-gálák vörös szőnyegérőlhttp://www.life.hu/trend/20160106-a-legcsunyabb-ruhak-az-elmult-evek-golden-globe-galairol.htmlAz egész világot lázban tartó eseményeken, mint a Golden Globe-gála, véletlenül sem bújhatnak el a sztárok a kamerák elől: ha valaki hibázik a vörös szőnyegen, annak bizony komoly visszhangja lesz. Így járt ez a 10 híresség is, akiknek a melléfogásai feledhetetlenné váltak az utóbbi években. TrendAFPEgy fehér szemceruza csodákat tesz a sminkeddel!http://www.life.hu/trend/20160104-smink-feher-szemceruza-igy-hasznald-larion-oscar-tippjei.htmlKorán reggel feleakkorák a szemeid, mint egyébként, de még mindig nem találtál rá a tökéletes sminktrükkre, amivel ezt ellensúlyozhatod? Használj fehér szemceruzát - Larion Oscar sminkmester el is árulja, miért! TrendThinkstockHa január, akkor leárazás - 3 alapdarab, amit ilyenkor érdemes beszerezned!http://www.life.hu/trend/20151230-elkezdodtek-a-learazasok-szemes-nora-szemelyi-stylist-elarulja-mit-erdemes-megvenni.htmlKarácsony után az üzletek nagy részében megjelentek azok a bizonyos méretes feliratok, melyekre a megrögzött vásárlásmániások egész évben várnak. Ilyenkor vitathatatlan, hogy nagy a csábítás, ám ha nem akarod teljesen lenullázni magad január közepére, érdemes megfogadnod egy szakértő tanácsait! TrendThinkstock5 kérdés a szépségről: Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/trend/20151217-5-kerdes-a-szepsegrol-csisztu-zsuzsa.htmlKét gyermek édesanyja, műsort vezet, és igazi energiabomba: látszik, hogy kívül-belül abszolút rendben van. Az egészséges életmód lelkes híve, és vallja, nemcsak azon múlik minden, hogy mit kenünk magunkra – a megfelelő tápanyagbevitel és a minőségi étkezés még ennél is fontosabb. A Life.hu sorozatában Csisztu Zsuzsát faggattuk szépségtitkairól. Trend--Dolly Buster és a gigacicis rekorderekhttp://www.life.hu/trend/20160105-hatalmas-mellu-hiressegek-a-vilagban-dolly-buster.htmlNem a méret a lényeg? Pedig úgy tűnik, sok nőnél mégis az, hiszen nem egy, de nem is két hölgy csináltat magának gigamelleket világszerte. Kevesen vannak, akik a genetikának köszönhetik hihetetlen adottságaikat, legtöbben ugyanis a plasztikai beavatkozásokat hívják segítségül. A következő öt nő pedig nem véletlenül lett rekorder! TrendNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.