Hová tűnt az egykori szexszimbólum? Alig lehet ráismerni Eva Greenre

Forrás: Northfoto -
lesifotós színésznő repülőtér Bond-lány Eva Green szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Bond-lány igyekezett minél kisebb feltűnést kelteni a londoni Heathrow reptéren: Eva Greent valóban alig lehetett beazonosítani a hatalmas méretű sálja és kardigánja alatt.

Eva Greent a napokban kapták lencevégre a londoni Heathrow repülétéren, ahol nyoma sem volt a néhány nappal ezelőtti Golden Globe-os glamúrnak és csillogásnak: az egykori Bond-lány nagyméretű ruhadarabokkal és napszemüveggel igyekezett inkognitóban maradni, inkább kevesebb, mint több sikerrel.

Forrás: Northfoto

Smink nélküli szelfik világsztár módra

A sztárok is emberek, a szelfizést pedig legalább annyira élvezik, mint a földi halandók. Tökéletes sminkben, szuper hajjal azért, valljuk be, nem nagy kunszt önmagunk fotózása, smink nélkül, kócosan azonban annál inkább. Itt mutattunk néhány sztárt, akik ezt bevállalták: következzenek a smink nélküli celebszelfik Photoshop nélkül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.