Helen Mirren: "Szeretnék 20 évvel fiatalabban kinézni"

Forrás: AFP -
kinézet Helen Mirren színésznő öregedés fiatalság külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színésznő mindent elkövet, hogy a legjobbat hozza ki magából, de - mint minden nő - ő is szívesen venné, ha néhány évet, avagy évtizedet letagadhatna korából.
Forrás: AFP
A sztárok kedvenc ajakbalzsamja súlyos kiütéseket okozott - Per indul az ügyben!http://www.life.hu/trend/20160113-a-sztarok-kedvenc-ajakbalzsamja-sulyos-kiuteseket-okozott.htmlKim Kardashian, Britniey Spears és Hilary Duff is reklámozta az EOS nevű dizájnos csomagolásban kapható ajakápolót, ami ellen most csoportos per indul. Trend--DJ Seherezádé evés közben villantott hatalmas melleket http://www.life.hu/trend/20160114-dj-seherezade-a-valovilag-egykori-sztarja-szexi-hippilanyak-oltozott-es-dogos-dekoltazst-villantott.htmlA DJ falatozás közben villantotta meg gyönyörű dekoltázsát - egy ilyen látvány közepette, vajon melyik férfi tudna az evésre koncentrálni? Trend--Dobd fel az unalmas januárt egy bohókás téli manikűrrel!http://www.life.hu/trend/20160111-teli-manikur-januarra-igy-keszitsd-el.htmlA januárt sokan hívják az év hétfőjének, ugyanis az ünnepek elmúltával morcosabbak, kedvetlenebbek lehetünk, így ilyenkor jól jön egy kis pluszvidámság. Megmutatom, hogyan lehet egyszerűen cuki manikűrt készíteni, csupán pár eszköz segítségével, ami jó kedvre derít a hideg, téli napokon is! Trend--Rózsaszín habcsók lett Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/trend/20160113-reese-witherspoon-szineszno-rozsaszin-habcsokkent-pozol-a-harper-s-bazaar-magazinban.htmlDoktor Szösziként már láthattuk talpig pinkben a 39 éves színésznőt, aki ezúttal a Harper's Bazaar magazin kedvéért öltötte fel újra ezt a színt. TrendOrigoVilágsztárt majmol Zimány Lindahttp://www.life.hu/trend/20160114-zimany-linda-legutobbi-fotojan-egy-az-egyben-jennifer-lopezre-hasonlit.htmlA modell egyik fotóján kiköpött olyan, mint Jennifer Lopez. Mondjuk meg kell állapítani, hogy nem áll neki rosszul ez a latinos stílus. Trend--Divatkampány arca lett a savval leöntött lányhttp://www.life.hu/trend/20160114-laxmi-saa-savval-leontott-indiai-lany-divatkampany-arca-lett.htmlLaxmi Saa 15 éves volt, amikor visszautasította egy 32 éves férfi házassági ajánlatát, mire ő savat öntött az arcára, örökre eltorzítva ezzel Laxmi külsejét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.