A szeplős emberek szépségét örökítette meg Brock Elbank fotós

fotó szeplő portré
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A londoni művész mindig is imádta az apró pöttyöket, ezért határozott úgy, hogy gyönyörű portrékon mutatja meg a szeplők báját.

A szeplőket nem mindenki szereti, különösen azok barátkoznak meg nehezen a pöttyökkel, akiknek nap mint nap együtt kell velük élni. Brock Elbank londoni fotós viszont egész életében odavolt egyedülálló szépségükért, és szerette volna, ha mások is meglátják azt a különlegességet, amit ő a szeplős emberekben felfedezett, ezért kezdett bele a projektjébe. Eddig 90 ember állt már neki modellt, de a célja az, hogy 2017-ig 150 portrét készítsen.

Fotó: Brock Elbank

Fotó: Brock Elbank

Fotó: Brock Elbank

Fotó: Brock Elbank

Fotó: Brock Elbank

Fotó: Brock Elbank

Fotó: Brock Elbank

Hosszú Katinka és Cseh Laci lett az év sportolójahttp://www.life.hu/news/20160115-hosszu-katinka-es-cseh-laci-lett-az-ev-sportoloja.htmlHosszú Katinka és Cseh László lett 2015 legjobb női és férfi sportolója a Magyar Sportújságírók Szövetsége tagjainak szavazatai alapján - írja az Origo. NewsAFPSzívszorító: így búcsúzott Alan Rickmantól barátja és kollégája, Emma Thomsponhttp://www.life.hu/news/20160115-alan-rickman-szinesz-mellett-ott-volt-halala-elotti-utolso-oraiban-emma-thompson-szineszno.htmlA színésznő ott volt a napokban elhunyt sztár mellettt az utolsó, halál előtti órákban. News--Cirkuszba vitte a hajléktalanokat Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20160115-ferenc-papa-cirkuszba-vitte-a-hajlektalanokat.htmlCirkuszba hívott meg 2000 hajléktalant Ferenc pápa. A római Rony Roller cirkusz teljes nézőterét lefoglalták a fedél nélküliek számára a csütörtök délutáni előadásra. News--Gyász! Meghalt Céline Dion férjehttp://www.life.hu/news/20160115-celine-dion-ferje-rene-angelil-73-eves-koraban-elhunyt.htmlAz énekesnő Facebook-oldalán tette közzé a hírt: férje elvesztette a harcot a rákkal szemben. René Angelil 73 éves volt. News--Buddha-szobrot csinálnak a mumifikálódott szerzetesbőlhttp://www.life.hu/news/20160114-buddha-szobrot-csinalnak-a-mumifikalodott-94-eves-koraban-elhunyt-szerzetesbol.htmlA 94 éves korában elhunyt szerzetesre tökéletes állapotban találtak rá három és fél évvel a halála után. News--Szörnyű halált halt egy 3 éves kislány Kínában - Videó!http://www.life.hu/news/20160114-mozgolepcso-okozta-egy-haromeves-kislany-halalat-kinaban-tragedia-video.htmlBár nagyon sok hasonló baleset történt az elmúlt hónapokban, most újból egy kisgyermeket életét ontotta ki egy mozgólépcső. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.