Bikini helyett nyakig beöltözve: ilyen, amikor nem szexizik Mihalik Enikő

Forrás: Instagram/Enikomihalik -
fashion week modell Mihalik Enikő oversize
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Enikőtől mostanában megszoktuk a szenzációs bikinis fotókat, épp ezért is volt szokatlan a nemrég posztolt, hétköznapi stílusú fotója. 

Enikő jópár tengerparton járt az utóbbi időben: ősz elején össze is válogattuk 5 kedvenc bikinis fotónkat a modellről, aki idén egy ütős, monokinis képpel indította az új évet - ismét egy mesés óceánpartról.

Forrás: Instagram/Enikomihalik

Ezúttal azonban nyoma sincs villantásnak: a békéscsabai szépség egy teljesen hétköznapi szettben mutatta meg, hogy abszolút követi a trendeket. Oversize kabát, boyfriend-farmer, fehér tornacipő és egy Chanel-táska: mi is imádjuk a laza, trendi holmikat!

Hoppá! Így fest smink nélkül Patricia Arquettehttp://www.life.hu/trend/20160115-patricia-arquette-szinesznot-smink-nelkul-kaptak-el-a-fotosok.htmlHiába, a lesifotósok elől akkor sem bújhatnak el a hírességek, amikor smink nélkül lépnek utcára. A fotósok ezúttal Patricia Arquette-t kapták el kíméletlenül. Trend--A Golden Globe után is van élet - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20160115-divat-es-trend-life-hu-heti-stilusmustra-lily-collins-gwyneth-paltrow.htmlA héten kétségkívül a Golden Globe-gála tartotta lázban a sztárvilágot, és persze bennünket is, pláne, ami a ruhákat illeti. Ám a díjátadóval csak épphogy megkezdődött a hét: most megmutatjuk, miben buliztak a legszebbek a gála után, és eláruljuk, melyek voltak a hét legstílusosabb és legvitatottabb kiegészítői. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája! Trend--Hová tűnt az egykori szexszimbólum? Alig lehet ráismerni Eva Greenrehttp://www.life.hu/trend/20160114-eva-green-szinesznore-es-szexszimbolumra-alig-lehet-raismerni.htmlAz egykori Bond-lány igyekezett minél kisebb feltűnést kelteni a londoni Heathrow reptéren: Eva Greent valóban alig lehetett beazonosítani a hatalmas méretű sálja és kardigánja alatt. Trend--A hónap színe: a törtfehérhttp://www.life.hu/trend/20160113-divat-es-trend-a-honap-szine-a-tortfeher-igy-viseld.htmlKi mondta, hogy télen nem lehet világos színeket viselni? Pedig a hűvös, ködös napokon érdemes nem csak feketébe, szürkébe, barnába bújni; ilyenkor is bátran dobd fel a szettedet világos holmikkal. A törtfehér nagyon sokaknak jól áll, de ha úgy érzed, nem passzol különösebben a bőröd színéhez, viselheted kiegészítőként is. Most pedig jöjjön egy kis inspiráció! TrendOrigoDivatkampány arca lett a savval leöntött lányhttp://www.life.hu/trend/20160114-laxmi-saa-savval-leontott-indiai-lany-divatkampany-arca-lett.htmlLaxmi Saa 15 éves volt, amikor visszautasította egy 32 éves férfi házassági ajánlatát, mire ő savat öntött az arcára, örökre eltorzítva ezzel Laxmi külsejét. Trend--Helen Mirren: "Szeretnék 20 évvel fiatalabban kinézni"http://www.life.hu/trend/20160115-helen-mirren-szineszno-szeretne-20-evvel-fiatalabban-kinezni.htmlA hollywoodi színésznő mindent elkövet, hogy a legjobbat hozza ki magából, de - mint minden nő - ő is szívesen venné, ha néhány évet, avagy évtizedet letagadhatna korából. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.