Csíkok, nagy klasszikusok és francia, másképp - körömtrendek 2016-ra

2016.01.21. 18:15

Imádod az érdekes körmöket, és szívesen készítenél magadnak valami egészen különlegeset? 2016-ban a klasszikusok mellett hódítanak a csíkok, minden mennyiségben. Mutatjuk is kedvenc idei manikűrtrendjeinket!

A legmenőbb színek év elejére

Télen nem a legnépszerűbb a pink, a menta, a türkiz a körmökön, a sötét színek azonban hódítanak! ,,Ilyenkor előtérbe kerülnek a sötétebb árnyalatok is; színek tekintetében többek között a kék, a zöld, sőt a szürke is nagyon divatosak. 

1. The Body Shop 2290 forint 2. Rimmel 3. Depend 7Day Hibridlakk Marionnaud 990 forint 4. Maybelline 899 forint 5. Essence 649 forint 6. Catrice 1159 forint 7. MAC 2900 forint

Természetesen a pirosak kedvelőinek sem kell aggódniuk, mivel örök klasszikusként az az árnyalat valószínűleg sosem megy ki a divatból,  így bátran viselhetjük a téli szezonban is. Személyes kedvencem ebben az évszakban a kék szín: farmerkék, királykék, lagúnakék, éjkék, sőt a teal (kékeszöld) tónust is szívesen viselem" - mondja Esztergályos Viktória manikűrös.

1. Loreal Color Riche 1399 forint 2. MAC 2900 forint 3. Yves Saint Laurent 27 dollár 4. Rimmel 5. Marionnaud 1410 forint 6. Astor 7. Opi
Milyen legyen a köröm formája?

Ahogy ősszel, úgy télen is divatban maradtak a lekerekített, rövidebb körmök, melyeknek nagy előnye, hogy szinte mindenkinek jól állnak.

Francia, másképp

A kifutókon már láthattuk, hogy ismét fénykorát éli a francia lakkozás egy kis csavarral:  a körmök végére vékonyan a fehér helyett valami szín kerül. Ez lehet az élénkpirostól és kéktől kezdve akár fekete vagy metálszín is. Ezek nagyon praktikusak, ráadásul a választott színhez készített szemsmink is remekül mutat majd rajtad!

Forrás: Instagram/mpnails, chelseaqueen, thenailtrail

 

Csíkok, csíkok

A francia mellett a csíkok is divatosak lesznek, mindegy, hogy keresztbe vagy hosszába álmodod meg őket a körmeiden.  Lakkozás helyett vásárolhatsz matricát is a körmödre, amit még felvinni is nagyon könnyű, ráadásul szabályos lesz a végeredmény.

Forrás: Instagram/mpnails, pshiiit_polish

Bármi, ami más

2016-ban hódítanak a matt megoldások, a szép omre körmök, de a fóliákat és az egyedi mintákat is érdemes kipróbálni. Játssz a színekkel, mintákkal, stílusokkal!

Forrás: Instagram/mpnails, pshiiit_polish, missladyfinger,
körömszépségápoláskörömlakkmanikűrdivattrend