Trendi sminkszínek 2016-ban – imádni fogod őket!

Forrás: Thinkstock -
fashion week szépségápolás smink szín Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Merészen új színek kerülnek fókuszba 2016-ban. Nagyon izgalmas és előremutató a szezon frissítően vibráló árnyalatokban gazdag színkavalkádja. Ha még nem tetted, most ideje váltani – Larion Oscar elárulja, melyek lesznek a legütősebb árnyalatok az idén.  

A derűskék és a rózsakvarc mellett ebben a szezonban itt lesz még a szürkéslila, a barack, a jegeskávé, a fiestapiros, a kagylóhéj, a petrolkék, a zöld villanás, valamint a boglárkasárga.

Ha friss hatásokra törekszel, akkor érdemes kipróbálni a sárgát zölddel kombinálva, a derűskéket a petrolkékkel, a szürkéslilát a kagylóhéjjal.

Forrás: Thinkstock

A finoman újító szemsminkekhez jól passzolnak majd a barack, a nude és a fiestapiros ajakrúzsok, illetve szájfények.

Ha a szezon nude árnyalatai állnak hozzád közel, nappali sminkként próbáld ki a jegeskávét egy hidegbarna kombinációban.

Ideális még a kagylóhéj-bronz párosítás.

Különleges alkalmakra bátran válaszd a petrolkéket sárgával vagy a szürkéslilát feketével párosítva; nagyon izgalmas füstös hatású szemfestésed lehet ezekkel a trendi árnyalatokkal.

A szemhangsúlyos sminkhez jól illik a rózsakvarc-, a jegeskávé- vagy akár a barackárnyalatú ajakrúzs is.

Trendi lehetsz a szezon friss árnyalataival úgy is, ha szimplán a tetszőlegesen választott színnel körbekontúrozod a szemedet, így érzékeltetve a színt, és ehhez illeszted a rúzs színét.

Kontrasztosan használva a szezon új színeit egyszerűen fenséges lesz a megjelenésed. Ragyogj ki a tömegből 2016 legújabb trendszíneivel!

Adu ász smink minden napra - 10 perc alatt elkészül!http://www.life.hu/trend/20160119-10-perces-smink-igy-keszul-videoval.htmlNincs reggel fél órád magadra, ezért rendszeresen kihagyod a sminkelést? Most már az idő sem lehet kifogás: pár perc alatt remek alapsminket rittyenthetsz magadnak, amihez csak néhány sminkeszközre lesz szükséged. Várady Polett sminkes már mutatja is, hogyan csináld! Trend--5 sminktrükk, amit mindenképp próbálj ki 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160113-larion-oscar-tippjei-5-sminktrukk-amit-mindenkepp-probalj-ki-2016-ban.htmlÚgy döntöttél, idén jobban odafigyelsz a sminkedre, és szeretnéd színesíteni a palettát? Szívesen kipróbálnál új dolgokat a sminkelésben? Larion Oscar megmutatja, mi az az 5 trükk, amiket érdemes lesz idén megtanulnod! TrendThinkstockKi viselte 2015-ben a legszebb sminket? Megmutatjuk!http://www.life.hu/trend/20151223-legszebb-sminkek-2015-ben-larion-oscar-kedvencei.html2015-ben láttunk jó pár rémes sztársminket, de szerencsére a csodás makeup-októl sem volt mentes ez az év. Tőlük érdemes tanulni: íme, Larion Oscar 10 kedvenc sztársminkje az idei évből. TrendAFPKészítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160106-katalin-hercegno-sminkje-igy-keszitsd-el-larion-oscar-tippjei.htmlSzombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Trend--Így sminkelj, ha közel ülők a szemeidhttp://www.life.hu/trend/20151117-kozel-ulo-szemekhez-smink-larion-oscar-tippjei.htmlZavar, hogy túlságosan közel ülők a szemeid, és úgy érzed, nem tudsz úgy sminkelni, hogy ez ne tűnjön fel senkinek? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogy hogyan, milyen technikával érdemes sminkelni, ha ilyen az arcberendezésed. Trend--Bakizás a köbön - A legrémesebb sztársminkek 2015-benhttp://www.life.hu/trend/20151209-a-legrosszabb-sztarsminkek-2015-ben-larion-oscar-szerint.htmlAz egy dolog, hogy nekünk néha-néha félrecsúszik a tusvonal, vagy kicsit több pirosító kerül fel a kelleténél, de más dolog, amikor a sztárok hibáznak jelentős vörös szőnyeges eseményeken. 2015 sem múlhatott el elpuskázott celebsminkek nélkül - Larion Oscar szerint a következő szépségek hibáztak csak igazán! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.