5 divattrend, ami biztosan népszerű lesz 2016 tavaszán

2016.01.26. 19:04

Alig ocsúdtunk fel a leárazások okozta izgalomból, máris készülhetünk a tavaszra! A legnagyobb divatházak már tavaly bemutatták az új trendeket: íme, 5 stílus, ami biztosan hódítani fog az év első felében. 

Mutasd a vállad! 

2016-ban az új dekoltázs a váll lesz, de felejtsd el a klasszikus rémunalmas csőtopokat, pánt nélküli holmikat. A vállat szabadon hagyó ruhák lényege a kreativitás, az egyedi megoldások és az izgalmas szabás! 

Vera Wang, Balmain, Oscar de la Renta, LanvinForrás: AFP

Fodrok 

Keira Knightley nagy kedvencei is hódítanak 2016-ban, arra azonban figyelj, hogy jóból is megárt a sok... Ezek a holmik erősítenek is, így inkább karcsú, madárcsontú, romantikus lányokhoz passzolnak igazán. 

Erdem, Lanvin, Valentino, BalmainForrás: AFP

Csíkok és kockák minden elképzelhető módon 

Az örök klasszikus tengerészstílussal sosem lősz mellé, ám idén az extrém színpárok, variációk kapják a főszerepet. A kockákról se feledkezz meg, és most ne csak az ingekre gondolj! 

Valentino, Balmain, Celine, Dolce & GabbanaForrás: AFP

Virágok és levelek 

Évek óta népszerűek a virágmintás holmik, 2016-ban pedig a levélmotívumok is főszerepet kapnak. Ha túl soknak érzel egy-egy ilyen holmit, válassz inkább ilyen mintájú kiegészítőket! 

Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Erdem, Oscar de la RentaForrás: AFP

Fehérnemű, nem csak éjszakára 

Szépséges selymek, áttetsző anyagok, de nem csak a hálószobában: idén bátran válassz pamuttopok helyett nőies darabokat, és kombináld őket zakóval, bakanccsal, laza holmikkal. Imádjuk a kontrasztokat! 

Calvin Klein, Celine, Christian DiorForrás: AFP

 

divatöltözködéstrendstílusruhaöltöztetés