5 divattrend, ami biztosan népszerű lesz 2016 tavaszán

fashion week öltözködés ruha stílus öltöztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig ocsúdtunk fel a leárazások okozta izgalomból, máris készülhetünk a tavaszra! A legnagyobb divatházak már tavaly bemutatták az új trendeket: íme, 5 stílus, ami biztosan hódítani fog az év első felében. 

Mutasd a vállad!

2016-ban az új dekoltázs a váll lesz, de felejtsd el a klasszikus rémunalmas csőtopokat, pánt nélküli holmikat. A vállat szabadon hagyó ruhák lényege a kreativitás, az egyedi megoldások és az izgalmas szabás!

Vera Wang, Balmain, Oscar de la Renta, Lanvin Forrás: AFP

Fodrok

Keira Knightley nagy kedvencei is hódítanak 2016-ban, arra azonban figyelj, hogy jóból is megárt a sok... Ezek a holmik erősítenek is, így inkább karcsú, madárcsontú, romantikus lányokhoz passzolnak igazán.

Erdem, Lanvin, Valentino, Balmain Forrás: AFP

Csíkok és kockák minden elképzelhető módon

Az örök klasszikus tengerészstílussal sosem lősz mellé, ám idén az extrém színpárok, variációk kapják a főszerepet. A kockákról se feledkezz meg, és most ne csak az ingekre gondolj!

Valentino, Balmain, Celine, Dolce & Gabbana Forrás: AFP

Virágok és levelek

Évek óta népszerűek a virágmintás holmik, 2016-ban pedig a levélmotívumok is főszerepet kapnak. Ha túl soknak érzel egy-egy ilyen holmit, válassz inkább ilyen mintájú kiegészítőket!

Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Erdem, Oscar de la Renta Forrás: AFP

Fehérnemű, nem csak éjszakára

Szépséges selymek, áttetsző anyagok, de nem csak a hálószobában: idén bátran válassz pamuttopok helyett nőies darabokat, és kombináld őket zakóval, bakanccsal, laza holmikkal. Imádjuk a kontrasztokat!

Calvin Klein, Celine, Christian Dior Forrás: AFP

X-akták újratöltve: Gillian Anderson stílusevolúciójahttp://www.life.hu/trend/20160125-x-aktak-gillian-anderson-stilusa-igy-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlHollywood vörös asszonyai tudhatnak valamit: akárcsak Julianne Moore, Gillian Anderson is az utóbbi pár évben lett igazán jó nő. Fiatalon számtalan rémes szettben parádézott a vörös szőnyegen, és később sem igazán találta a hozzá passzoló outfiteket. Az USA-ban az X-akták most debütált vadonatúj részekkel, és mi sem maradunk ki a két ügynök izgalmas kalandjaiból. Gilliannek is egész szép kis stílustörténete van: érdemes megnézni, hogyan változott a külseje az évtizedek alatt. TrendAFPTrendi sminkszínek 2016-ban – imádni fogod őket!http://www.life.hu/trend/20160122-smink-trend-2016-ezek-a-szinek-hoditanak.htmlMerészen új színek kerülnek fókuszba 2016-ban. Nagyon izgalmas és előremutató a szezon frissítően vibráló árnyalatokban gazdag színkavalkádja. Ha még nem tetted, most ideje váltani – Larion Oscar elárulja, melyek lesznek a legütősebb árnyalatok az idén. TrendThinkstockCsíkok, nagy klasszikusok és francia, másképp - körömtrendek 2016-rahttp://www.life.hu/trend/20160121-koromtrendek-2016-ra-francia-manikur-maskepp-extrem-megoldasok.htmlImádod az érdekes körmöket, és szívesen készítenél magadnak valami egészen különlegeset? 2016-ban a klasszikusok mellett hódítanak a csíkok, minden mennyiségben. Mutatjuk is kedvenc idei manikűrtrendjeinket! Trend--Zokni, kardigán és a többiek: stílusbakik, amik garantáltan öregítenek http://www.life.hu/trend/20160115-divat-es-trend-ruhadarabok-amik-oregitenek.htmlVannak olyan anyagok, színek, fazonok és kiegészítők, amik akár divatosak, akár nem, bizony öregítenek egy kicsit. Persze lehet ezeket a holmikat szuperstílusosan is viselni, most azonban megmutatjuk, mi az a néhány dolog, amivel érdemes nagyon óvatosan bánnod! Trend--Már csak az üvegcipellő hiányzik: álomruhák a 2016-os báli szezonrahttp://www.life.hu/trend/20160118-bali-ruhak-2016-ra-fast-fashion-es-magyar-tervezok.htmlNyakig benne vagyunk a báli szezonban, ha pedig te is hivatalos vagy egy jeles eseményre, akkor bizony itt az ideje kigondolni, mit viselj a nagy napon. De vajon illik rövid ruhát viselni egy bálban? Mi a helyzet a fazonokkal, a kiegészítőkkel, és mik a legnagyobb stílusbakik? Erről is kérdeztük Szemes Nóra személyi stylistot. Trend--Ikonikus sztárpárok, akiknek a kisujjukban van a stílushttp://www.life.hu/trend/20160119-minden-idok-legstilusosabb-sztarparjai.htmlA stílus tanulható, de igenis vannak, akik már az anyatejjel magukba szívják a tökéletes megjelenést. Hollywood ma is bővelkedik sztárpárokban, akiknek a kisujjukban van a divat, de így volt ez már évtizedekkel ezelőtt is. Most összeszedtük minden idők legstílusosabb gerlepárjait – érdemes ellesni a trükkjeiket! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.