Voksán Virág vörös testhez tapadós ruciban pózolt

Forrás: Facebook/Voksán Virág -
szexi vörös Voksán Virág dekoltázs ruha playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A playmate tudja, mitől döglik a légy és egy igazán szexi szerelésben villantott dekoltázst.

Virágnak nagyon jól áll a vörös dögös, és még a csücsörítést is megbocsájtjuk neki, mert ezzel a fotóval biztos, hogy sok legénynek mámoros perceket szerezett. A playmate alakja és sminkje tökéletes a képen, ezt már csak egy szexi kezeslábassal lehetett fokozni.

Forrás: Facebook/Voksán Virág
Dér Heni szexi kisestélyiben tündökölt: Fotó!http://www.life.hu/trend/20160124-der-heni-enekesno-szexi-kisestelyiben-tundokolt.htmlAz énekesnő aranyba öltözve indult bulizni, de azért reméljük egy meleg kabátot is magára kapott a mínuszokkal spékelt estén. Trend--Hoppá! Zimány Linda barna hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20160126-zimany-linda-modell-barna-hajra-valtott.htmlA szőke modell egyenesen a hajmosószékben szelfizett, és szemmel láthatóan sötétebb lett a haja. Trend--Kiss Ramóna vörös hajra váltotthttp://www.life.hu/trend/20160122-kiss-ramona-az-rtl-klub-bartaok-kozt-sztarja-voros-hajra-valtott.htmlA Barátok közt sztárja, megmutatta milyen, amikor göndör fürtökkel és vörösen lép a színpadra. Trend--Voksán Virág a legédesebb modellhttp://www.life.hu/trend/20160120-voksan-virag-playmate-a-legedesebb-modell-mert-kulonleges-sutis-fehernemuben-pozolt.htmlA playmate különleges fehérneműben pózolt, amit színes tortaszeletek és sütemények díszítettek. Trend--Patricia Arquette borzalmasan lepukkant - Hurkákat és bugyit is villantott a világsztár!http://www.life.hu/trend/20160126-patricia-arquette-szinesznorol-a-fotosok-elott-csuszott-le-a-nadrag.htmlAz egykor tündöklő színésznő nem győzött bujkálni a lesifotósok elől. Arcát sikerült eltakarnia, de a hurkái így is kivillantak! TrendX-akták újratöltve: Gillian Anderson stílusevolúciójahttp://www.life.hu/trend/20160125-x-aktak-gillian-anderson-stilusa-igy-valtozott-az-utobbi-evekben.htmlHollywood vörös asszonyai tudhatnak valamit: akárcsak Julianne Moore, Gillian Anderson is az utóbbi pár évben lett igazán jó nő. Fiatalon számtalan rémes szettben parádézott a vörös szőnyegen, és később sem igazán találta a hozzá passzoló outfiteket. Az USA-ban az X-akták most debütált vadonatúj részekkel, és mi sem maradunk ki a két ügynök izgalmas kalandjaiból. Gilliannek is egész szép kis stílustörténete van: érdemes megnézni, hogyan változott a külseje az évtizedek alatt. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.