Lépj ki a szürkeségből, és dobd fel valami üde színnel a sminkedet!

rúzs smink szépség szín Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A smink nemcsak a mindennapok kötelező része, de játék és kreativitás is. Tanuld meg használni a rendelkezésedre álló eszközeidet, sajátíts el új dolgokat, és legyél kreatívabb!

Mesteri vonalak

Üdítően friss technikákkal és tiszta színekkel egészen új hatásokat érhetsz el. A klasszikus füstös szemfestésen túl is van ám élet! Szárnyaljon a tekinteted, akárcsak a képzeleted. Ideális, ha krémes, fényes és matt kombinációval készíted el az új sminkedet. Az új őrület lényege, hogy anyagában egy vagy maximum két színnel alkotod meg a szemkiemelést.

Forrás: Thinkstock

Egy szín használatával készíthetsz merész tusvonal hangsúlyokat színátmenetesen satírozva, de akár egy színnel füstös szemet is kreálhatsz magadnak!

Ha egy színnel dolgozol, az lendületes, újszerű, tiszta tekintetet eredményez.

Két színnel még izgalmasabb hatásokat érhetsz el, aminek a lényege, hogy kontrasztosan válaszd, párosítsd a színeket.

Például egy tengerkék színt tegyél a felső szemhéjadra, bátran túlhúzva a szem külső szélénél és menj a mélyítő vonal felé. Majd hófehér matt színnel húzz tetszőleges geometrikus tusvonalat! A két szín tisztán használva fenséges és finoman újító.

Forrás: Instagram/Muaawsome

De készíthetsz geometrikus és színes szemfestést is!

A felső szemhéjadon végighaladva húzz egy ultravékony fekete tusvonalat, és húzd túl a szemöldököd alsó ívéig. Alul emeld ki a vízvonaladat és az alsó szempillatövedet fekete szemceruzával, majd satírozz rá egy kobalték szemhéjpúdert. Ügyelj rá, hogy a szem túlhúzásnál találkozzanak a színek! Majd a túlhúzott tusvonal külső szélétől fehér színnel a mélyítő vonal irányába húzz egy határozott ívet és kösd össze a szemzuggal.

Forrás: Thinkstock

Ha imádod a füstös szemfestést, akkor ezt a technikát neked találták ki.

Használj bátran színeket! Válaszd kedvenc színedet alapszínként, kontúrozd körbe a szemedet egy harmonizáló árnyalatú szemceruzával, majd satírozd rá a színt. A kontúrszélek elmosására válassz egy második színt és azzal tompítsd a kontúrszéleket (például ha egy zafírkék az alapszín, amivel elkészíted a füstös hatású szemet, és egy levendula lila szín, amivel elmosod a kontúrszéleket).

Forrás: Thinkstock

Akár meleg vagy hideg színpárosításban kísérletezel, mindenképpen kontrasztosan válaszd ki a színeket, így a két szín vibrálóvá teszi a tekintetedet.

Sőt, ha még mélyíted a szempillatövedet feketével, nem csak vibrálni fog a szemed, hanem még jobban kiemeli a szemszínedet valamint felerősíti a színeket. Ragyogj a tiszta színekkel, merj kilépni a komfortzónádból!

Trendi sminkszínek 2016-ban – imádni fogod őket!http://www.life.hu/trend/20160122-smink-trend-2016-ezek-a-szinek-hoditanak.htmlMerészen új színek kerülnek fókuszba 2016-ban. Nagyon izgalmas és előremutató a szezon frissítően vibráló árnyalatokban gazdag színkavalkádja. Ha még nem tetted, most ideje váltani – Larion Oscar elárulja, melyek lesznek a legütősebb árnyalatok az idén. TrendThinkstockÜde arcok és sminkkatasztrófák a Golden Globe-gálánhttp://www.life.hu/trend/20160106-sminkmustra-a-2016-os-golden-globe-galan.html A Golden Globe-díjátadó a második legfontosabb filmünnep Hollywoodban, emellett persze a pazar ruhaköltemények és a gyönyörű sminkek parádéja. Nézzük, hogyan vizsgáztak idén kedvenc színésznőink a sminkek terén. TrendAFP5 sminktrükk, amit mindenképp próbálj ki 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20160113-larion-oscar-tippjei-5-sminktrukk-amit-mindenkepp-probalj-ki-2016-ban.htmlÚgy döntöttél, idén jobban odafigyelsz a sminkedre, és szeretnéd színesíteni a palettát? Szívesen kipróbálnál új dolgokat a sminkelésben? Larion Oscar megmutatja, mi az az 5 trükk, amiket érdemes lesz idén megtanulnod! TrendThinkstock8 sminkbaki, amit idén NE kövess el!http://www.life.hu/trend/20160118-sminkbakik-amiket-iden-ne-kovess-el-larion-oscar-tippjei.htmlLépj ki a komfortzónádból, tanuld meg, mi áll jól neked igazán, és frissítsd fel kicsit a sminkjeidet! Larion Oscar összeszedte, melyek azok a sminkbakik, amiket 2016-ban kár lenne elkövetni. Trend--Arckrémek téli smink alá - Segítünk választani!http://www.life.hu/trend/20151123-arckremek-a-smink-ala-ahogy-huvosebb-az-ido-szarazabb-a-bor-miket-valasszunk-a-tel-elott.htmlTélen is ugyanazt a krémet használod a smink alá, mint a nyári hónapokban? A mínuszok beköszöntével érdemes lenne más termékeket is kipróbálnod. Larion Oscar sminkmester elárulta nekünk, mi alapján válasszuk ki a tökéletes téli arckrémet. Trend--Így sminkelj, ha közel ülők a szemeidhttp://www.life.hu/trend/20151117-kozel-ulo-szemekhez-smink-larion-oscar-tippjei.htmlZavar, hogy túlságosan közel ülők a szemeid, és úgy érzed, nem tudsz úgy sminkelni, hogy ez ne tűnjön fel senkinek? Larion Oscar sminkmester elárulja, hogy hogyan, milyen technikával érdemes sminkelni, ha ilyen az arcberendezésed. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.