Vagány szelfivel jegyzi kihívása végét D. Tóth Kriszta

Forrás: Facebook/ D. Tóth Kriszta -
kihívás szelfi vagányság smink D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holnap, 41. születésnapján ér véget D. Tóth Kriszta kihívása, melynek során mindennap smink nélkül örökítette meg magát. Az utolsó előtti fotója minden eddiginél vagányabb lett. 

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a végéhez közeledik D. Tóth Kriszta kihívása, aki 40 évesen döntötte el, hogy egy éven keresztül mindennap megörökíti smink nélküli arcát. Az egykori műsorvezető utolsó előtti szelfije igazán vagányra sikeredett: Kriszta belőtt hajjal és mosolygósan pózol rajta. A rajongók pedig ezúttal is hangot adtak annak, mennyire fog nekik hiányozni Kriszta arca.

Forrás: Facebook/ D. Tóth Kriszta
Drew Barrymore nagymamás külsővel sokkol - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160125-drew-barrymore-nagymama-kulsovel-sokkol.htmlRá sem ismerni a gyönyörű színésznőre legújabb, Instagramra feltöltött fotóján, melyen a nagy havazást akarta megörökíteni. Trend--Szabó Zsófi igazi dívaként tündökölt - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160114-szabo-zsofi-smaragzold-ruhaban-igazi-divakent-tundokolt.htmlMicsoda glamour! Szabó Zsófi úgy tündököl legújabb Instagram-fotóján, mint egy valódi hollywoodi csillag. TrendOrigoTeljesen megújult Gáspár Evelin külseje - Szinte rá sem ismernihttp://www.life.hu/trend/20151209-gaspar-evelin-kulseje-megujul-uj-hajat-es-kormoket-csinaltatott.htmlGáspár Evelin jól tudja, hogy időnként minden nőnek szüksége van a teljes megújulásra. TrendOrigoMicsoda divatbaki! Vujity Tvrtko nagypapacipőben és fehér zokniban vezetett műsorthttp://www.life.hu/trend/20151204-vujity-tvrtko-divatbakit-vetett-nagypapacipoben-es-feher-zoknival-vezetett-musort.htmlMég a legjobbakkal is előfordulhat, hogy egy álmos reggelen a gardrób előtt állva nem éppen összeillő darabokat kapnak le a polcról. Vujity Tvrtkóval is valami ilyesmi történhetett ma. TrendOrigoElképesztő! Axente Vanessa eddig 1 milliárd forintot zsebelt be modellkénthttp://www.life.hu/trend/20151202-axente-vanessa-topmodell-1-milliard-forintot-zsebelt-be-munkaiert.htmlEgyre jobban ível felfelé Axente Vanessa karrierje, aki most azt is elárulta: eddig 1 milliárd forintot hozott neki a modellkedés. Trend--Ébredés után, smink nélkül mutatta meg magát Sarka Kata - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151124-sarka-kata-ebredes-utan-smink-nelkul-mutatta-meg-magat.htmlSemmi kétség: Hajdú Péter felesége még ébredés után, smink nálkül is gyönyörű.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.