Szuper sminktrükk februárra - Ha már te is a tavasz varázslatos színeire vágysz!

Forrás: Thinkstock -
rúzs Sárga szempilla sminktrükk zöld Kék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait.

Ebben a szezonban az élénk zöld szín új lendületet ad a sminkednek. Plusz izgalmat ad a dolognak, hogy más erőteljes színekkel is kiválóan kombinálhatod: a derűskékkel, a pipakékkel, valamint a boglárkasárgával. Mindenképpen próbáld ki!

Forrás: Thinkstock

Ha hideg típusba tartozol, akkor kékkel bolondítsd a sminkedet.

Tedd a mozgó szemhéjad egészére, majd az élénkzölddel varázsold még különlegesebbé. Szempilláidat fekete szempillaspirállal hangsúlyozd. Ehhez a sminkhez jól passzolnak a hideg árnyalatú ajakrúzsok és szájfények, de az élénkebb pinkkel még frissítőbb lehet a megjelenésed.

Ha meleg bőrszíned van, akkor bátran használd mozgó szemhéjadra a sárgával kombinált élénkzöldet, az alsó pillasorhoz pedig tedd fel a derűskéket egy picit mélyítve a pipakékkel.

Ha szeretnéd, hogy a színek még jobban kiragyogjanak, akkor fekete szemceruzával emeld ki alul és felül a vízvonaladat. A fekete hozzáadásával ugyanis kontrasztosítod a színeket. Dúsítsd szempilláidat fekete spirállal, ami még jobban fokozza a színek vibrálását. Ehhez az izgalmas sminkhez jól passzol a nude, valamint a barackos árnyalatú ajakrúzs.

Forrás: Thinkstock

Ha nem vagy elég bátor, akkor érzékeltetheted finoman is az élénkzöldet.

Nagyon izgalmas lehet a megjelenésed, ha ezzel a fantasztikus zöld színnel készítesz egy kifelé vastagodó tusvonalat. A színes tusvonalhoz mindenképpen próbáld ki a trendi matt rúzsokat: akár a nude, a barack vagy a hamvasrózsa árnyalatait. Ezt a trükköt alkalmi sminkként is bevetheted, de akkor a fenséges fiestapiros rúzzsal fesd ki ajkaidat. Ragyogj ki a tömegből a trend színeivel, üdítően friss lesz a megjelenésed.

Igazi Hófehérkévé vált Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20160131-toth-gabi-egyre-noiesebb.htmlAz énekesnő mintha csak a Hófehérke gyönyörű főszereplője lenne. Porcelán bőre és fekete haja igazán éteri megjelenést kölcsönöz neki. TrendOrigoMaxiszoknyában vezette A Dalt Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20160130-maxiszoknyaban-vezette-a-dalt-tatar-csilla.htmlAmíg a múlt szombaton combvillantós miniben állt A Dal színpadára Tatár Csilla, addig most földigérő ruhát választott. TrendOrigoLépj ki a szürkeségből, és dobd fel valami üde színnel a sminkedet!http://www.life.hu/trend/20160127-ude-szinek-a-sminkelesben-larion-oscar-tippjei.htmlA smink nemcsak a mindennapok kötelező része, de játék és kreativitás is. Tanuld meg használni a rendelkezésedre álló eszközeidet, sajátíts el új dolgokat, és legyél kreatívabb! Trend--Vagány szelfivel jegyzi kihívása végét D. Tóth Krisztahttp://www.life.hu/trend/20160130-vagany-szelfivel-kozeledik-kihivasa-vegehez-d-toth-kriszta.htmlHolnap, 41. születésnapján ér véget D. Tóth Kriszta kihívása, melynek során minden nap smink nélkül örökítette meg magát. Az utolsó előtti fotója minden eddiginél vagányabb lett. TrendOrigoMesébe illő ruhák a párizsi haute couture divathétenhttp://www.life.hu/trend/20160127-ruhak-a-parizsi-haute-couture-divatheten-2016-ban.htmlA január vége Párizsban a haute couture jegyében telt, a divatházak most mutatták be a 2016-os tavaszi-nyári trendeket, amiket az idei Oscar-gálán egészen biztosan megpillantunk majd a sztárokon. Rajongunk ezért a stílusért, ezekért a mesébe illő ruhakölteményekért, így be is mutatjuk, milyen csodákkal készült 10 kedvenc divatházunk a következő szezonra. TrendAFPHorváth Éva szexi combokat villantott a dzsungelbenhttp://www.life.hu/trend/20160130-horvath-eva-szexi-combokat-villantott-a-dzsungelben.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: álomszép helyen tölti luxusnyaralását Horváth Éva, aki ezúttal a dzsungelben villantott szexi combokat. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.