Catherine Zeta-Jones szépségápolás csapat szépség szakértő argán olaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár nemrég elhintette, hogy egy bizonyos szépségápolási eszköznek köszönheti fiatalos megjelenését közel az ötödik x-hez. A valóság azonban ennél jóval árnyaltabb.

Catherine Zeta-Jones elképesztő formájára az Ükhadsereg című legújabb filmjének londoni premierjén csodálkoztunk rá, a 46 éves színésznő később pedig a Daily Mailnek adott interjújában el is árulta, hogy argán olajjal szépül.

Forrás: Northfoto

Az argán olaj rendkívül áldásos hatásairól már mi is hallottunk, a lap azonban végigfuttatta mindazon szalonok, kezelések és szakértők névsorát, ahol az elmúlt években megfordult a színésznő, és amelyek bizonyítják: nem feltétlenül csak ettől a szépségápolási terméktől néz ki Michael Douglas felesége olyan fantasztikusan.

Eszerint például az olyan nagyobb eseményekre, mint egy Oscar-díjátadóra nagyjából 1 millió forintnak megfelelő összegért szépítették meg tetőtől talpig a színésznőt, de látták már dohányozni egy impozáns New York-i szalon előtt is, ahol csekély 60 ezer forintnál kezdődik egy egyszerű hajvágás.

Douglas és Zeta-Jones ugyanahhoz a fogszakértőhöz, Larry Rosenthalhoz jár, ahol egy teljes fogsor rendbetétele nagyjából 12 millióra rúg, és még nem beszéltünk Catherine személyi edzőiről és edzőterméről, a stylistjáról, a szépészeti beavatkozásairól, amelyekért állítólag 40 milliót fizetett, és a diétájáról, amelyet szakértők állítottak össze számára, és ezek alapján külön szakácsok főzik meg az ételeit.

Élve fagyasztás, kígyóméreg és szempillabotox

Az, hogy megvesszük a legújabb, forradalmi és innovatív szavakkal felcímkézett arcápolót, rendszeresen járunk kozmetikushoz, aki rajtunk próbálja ki a legutóbb beszerzett, újtechnológiás anti-aging berendezéseket, még nem jelenti azt, hogy mindent elkövettünk a szépségért. Hollywoodban a hírességek a legfurcsább kezelésektől sem riadnak vissza, ha az a fiatal külső ígéretével kecsegtet. Íme, a legőrültebb sztárpraktikák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.