Ennél tündéribb képet még nem láthattál Mihalik Enikőről

kutya Mihalik Enikő szupermodell cuki Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar szupermodell ismét villantott, de most nem a cickóit, hanem szőrös kis kedvencét mutatta meg a rajongóknak. 

Mihalik Enikő az Instagram-oldalán tette közzé azt a képet, amin a kutyusával pózol a new york-i Mccarren Parkban. A modell még a fotó címével, na meg egy könnnyed melegítőnadrág-pulcsi kombóval is arra utal, hogy elég korán beköszöntött a jó idő, hasonlóan kis hazánkhoz.

"Januárban is meleg van." Forrás: Instagram / Mihalik Enikő

Annyi biztos, hogy ezzel a képpel kimaxolta a cukiságfaktort, a kommentek alapján pedig a rajongók szívükbe zárták a kis kedvencet, és persze Enikőt is.

Mihalik Enikő újra szerelmes

Enikő beavatja magánéletébe a rajongóit, mutatja ezt a Facebook állapotfrissítése is, ahol közölte a nagy hírt: kapcsolatban van, választottja pedig egy Horváth Norbert nevű úriember. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Csúnyán megaláztak egy fiatal lányt, mikor ruhát vásárolthttp://www.life.hu/trend/20160129-megalaztak-a-fiatal-lany-a-boltba-edesanyja-a-facebookon-vagott-vissza-foto.htmlMegan Naramore Harris nem hagyta, hogy lányával így beszéljenek. Kiírta Facebookra a történetüket, melyet már lassan ötszázezren osztottak meg. TrendOrigoAz 53 éves Demi Moore áttetsző ruhában gálázott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20160201-demi-moore-atlatszo-ruhaban-jelent-meg-a-sag-dijatadon.htmlA színésznő 53 évesen is kész megmutatni testét még a vörös szőnyegen is! Az áttetsző ruhájáért mindenki odavolt! Trend--Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20160201-cindy-crawford-szupermodell-50-evesen-abbahagyja-a-modellkedest-es-nyugdijba-vonul.htmlCindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét. TrendOrigoMaxiszoknyában vezette A Dalt Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20160130-maxiszoknyaban-vezette-a-dalt-tatar-csilla.htmlAmíg a múlt szombaton combvillantós miniben állt A Dal színpadára Tatár Csilla, addig most földigérő ruhát választott. TrendOrigoEláll a szavunk: Helen Mirren 70 évesen is káprázatoshttp://www.life.hu/trend/20160131-helen-mirren-szineszno-screen-actors-guild-awards-dijatadon-gyonyoru-volt.htmlAz amerikai színészi kamara a tegnapi napon 22. alkalommal rendezte meg éves díjátadóját, amely alkalmával a lejobb színészi teljesítményeket díjazták filmekben és televízióban egyaránt. Trend--Lépj ki a szürkeségből, és dobd fel valami üde színnel a sminkedet!http://www.life.hu/trend/20160127-ude-szinek-a-sminkelesben-larion-oscar-tippjei.htmlA smink nemcsak a mindennapok kötelező része, de játék és kreativitás is. Tanuld meg használni a rendelkezésedre álló eszközeidet, sajátíts el új dolgokat, és legyél kreatívabb! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.