Amal Clooney rövid frizurára váltott?

frizura rövid haj Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mindig hihetetlenül stílusos Amal részt vett sármos férje, George legújabb filmjének bemutatóján. Az öltözéke most is káprázatos volt, ezúttal azonban nem lehetett látni a hosszú tincseit!

Amal és George Clooney egyszerűen tökéletesen néztek ki egymás mellett a Hail, Caesar! című film premierjén. Mindketten csak úgy ragyogtak a boldogságtól, és mással nem is foglalkoztak az este folyamán, csak egymással.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A mindig makulátlan megjelenésű párosra - akik inkább kutyával bővítik a családjukat - ezúttal sem lehetett panasz. Amal még új frizurával is meglepte a fotósokat, a képeken ugyanis sehol sem lehet látni a hosszú fekete fürtjeit! A rövid haj sem áll rosszul a sztárfeleségnek, de azért reméljük, ez csak egy trükkös konty, és Amal nem váltott végleg rövidre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.