Kate Hudson bebizonyította, hogy az alváshoz azért még felöltözik

Kate Hudson szelfi pizsama alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mostanában előszeretettel vetkőző színésznő ezúttal talpig felöltözve mutatta meg követőinek képmegosztó oldalán, hogyan bújik ágyba.

Semmi popsimutogatás, semmi kádban pucérkodás: Kate Hudson ezúttal felöltözve, a klasszikus csíkos pizsamáját magára öltve szelfizett egyet rajongóinak Instagram-oldalán.

Forrás: Instagram/Kate Hudson

Tény, hogy sokkal jobban áll neki, mint az a feszülős dressz, ami alatt szépen kirajzolódott Kate intim testrésze.

Nyugdíjba vonul minden idők leghíresebb szupermodellje, Cindy Crawfordhttp://www.life.hu/trend/20160201-cindy-crawford-szupermodell-50-evesen-abbahagyja-a-modellkedest-es-nyugdijba-vonul.htmlCindy Crawford 50. születésnapja után azt tervezi, hogy végleg maga mögött hagyja modellkarrierjét. TrendOrigoRá sem lehet ismerni Christina Riccirehttp://www.life.hu/trend/20160201-christina-ricci-szineszno-haja-megvaltozott.htmlAz Addams Familyből megismert színésznő szőkére váltotta le ikonikus sötét fürtjeit. Trend--Hazudott Catherine Zeta-Jones? Így őrzi meg a szépségét a 46 évesenhttp://www.life.hu/trend/20160201-catherine-zeta-jones-szineszno-szepseget-igy-orzi-meg-valojaban-46-ev-felett.htmlA világsztár nemrég elhintette, hogy egy bizonyos szépségápolási eszköznek köszönheti fiatalos megjelenését közel az ötödik x-hez. A valóság azonban ennél jóval árnyaltabb. Trend--Mert ő megteheti: talpig fehérben találkozott a pápával Charlene monacói hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160118-charlene-monacoi-hercegne-talpig-feherben-talalkozott-ferenc-papaval.htmlA monacói hercegné egyike azon hét embernek az egész világon, akik viselhetnek fehér színt a pápa mellett. Trend--Ez igen! Akár 20 évet is letagadhat a 70 éves Bette Midlerhttp://www.life.hu/trend/20160119-bette-midler-70-eves-szineszno-es-enekesno-20-evet-is-letagadhat-korabol.htmlA neves vígjátékszínésznő és énekesnő Marc Jacobs legújabb divatkampányában mutatta meg, még mindig ott a helye a legjobbak között. Trend--Rózsaszín habcsók lett Reese Witherspoonbólhttp://www.life.hu/trend/20160113-reese-witherspoon-szineszno-rozsaszin-habcsokkent-pozol-a-harper-s-bazaar-magazinban.htmlDoktor Szösziként már láthattuk talpig pinkben a 39 éves színésznőt, aki ezúttal a Harper's Bazaar magazin kedvéért öltötte fel újra ezt a színt. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.