Nem spórolt a dekoltázzsal! Penélope Cruz még mindig őrülten szexi

Penélope Cruz dekoltázs Zoolander 2 Madrid premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pont ezért szeretjük annyira a színésznőt: úgy mutat magából többet, hogy közben nem válik közönségessé.

Asszimetrikus, földig érő ruhakölteményben jelent meg a Zoolander 2. részének madridi premierjén Penélope Cruz.

Forrás: AFP

A 41 éves színésznő, akit többször is megválasztottak már a világ legszebb nőjének, nem fukarkodott dekoltázsa megvillantásával, ennek ellenére mégsem éreztük, hogy túllőtt volna a célon. Elegáns és dögös, mint mindig!

Szőrös hasú lány borzolja a kedélyeket a világhálónhttp://www.life.hu/trend/20160110-suraiya-ali-texasi-lany-szoros-hasa-hatalmas-port-kavart-a-twitteren.htmlMíg egyesek örömmel üdvözölték Suraiya Alit és bátor fényképét, addig mások szőrtelenítő módszereket ajánlottak a fiatal texasi lánynak. TrendOrigoKate Hudson bebizonyította, hogy az alváshoz azért még felöltözikhttp://www.life.hu/trend/20160202-kate-hudson-szineszno-pizsamaban-szelfizett.htmlA mostanában előszeretettel vetkőző színésznő ezúttal talpig felöltözve mutatta meg követőinek képmegosztó oldalán, hogyan bújik ágyba. Trend--Hazudott Catherine Zeta-Jones? Így őrzi meg a szépségét a 46 évesenhttp://www.life.hu/trend/20160201-catherine-zeta-jones-szineszno-szepseget-igy-orzi-meg-valojaban-46-ev-felett.htmlA világsztár nemrég elhintette, hogy egy bizonyos szépségápolási eszköznek köszönheti fiatalos megjelenését közel az ötödik x-hez. A valóság azonban ennél jóval árnyaltabb. Trend--Tanulj Katalin hercegnétől! Így lesz menő a régimódi kosztümhttp://www.life.hu/trend/20160111-katalin-hercegne-regimodi-kosztumeben-igazi-arisztokrata-volt.htmlIgazi angol úrihölgyként jelent meg egy nem hivatalos eseményen Vilmos herceg hitvese. Trend--Rajzfilmfigurát csináltak Naomi Campbellbőlhttp://www.life.hu/trend/20160108-naomi-campbell-ugy-nez-ki-mint-jessica-rabbit-mesefiguraja-a-roger-nyul-a-pacbanbol.htmlA 45 éves szupermodell a portugál Vogue címlapján pózolt Jessica Rabbitként. Trend--Új frizurára váltott Vilmos herceghttp://www.life.hu/trend/20160111-vilmos-herceg-uj-frizuraja.htmlA trónörökös a jelek szerint végre elfogadta kopaszodását, és ennek megfelelően újragondolta eddigi hajviseletét is. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.