kiegészítő Irie Maffia gyöngy stílus Sena
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Irie Maffia énekesnője, Sena egy igazi díva, a szó legnemesebb értelmében. Sugárzó színpadi jelenlétét egyrészt elképesztő hangjának, másrészt személyiségének köszönheti, amit varázslatos stílusa tesz még erőteljesebbé. Sena tökéletes példája annak, hogy a belső és a külső összhangja mekkora energiákat képes felszabadítani. 

Mit viselsz a hétköznapokon?

Szeretek kényelmesen öltözködni, de mindig van rajtam valami, ami különleges és figyelemfelkeltő. Felkapok egy egyszerű farmert, ruhát, vagy szoknyát blúzzal, és ezekre jöhet a sok-sok ékszer. Karkötő vagy nyaklánc mindig van rajtam.

Sena Fotó: Nagy Márton/fb.com/martonnphoto

Mi a kedvenc kiegészítőd?

Anyukám ékszertervezőként gyöngyökkel dolgozik, a kedvenceim mind tőle vannak: nyakláncok, fülbevalók es karkötők. Imádom őket, mindig csilingelek, amikor megyek valahova.

Miben érzed igazán különlegesnek magad?

Ez változó. Van, hogy egy turkálóban talált ruha, van, hogy egy személyre szabott alkalmi az, amitől jól érzem magam.

Van kedvenc magyar terveződ?

Nincs egy kedvencem, sok mindenki munkásságát szeretem. Rossz vagyok nevek megjegyzésével, és nem is vagyok olyan, aki egyvalakire esküszik.

Fotó: Nagy Márton/fb.com/martonnphoto

Az öltözködés számodra önkifejezés?

Az öltözködés igencsak önkifejezés, de önkielégítés is. Úgy értem: az öltözködéssel az én világomat, az én jókedvemet szolgálom, az én testemhez illően. A világjárásaim és kalandjaim közben találom a ruhákat és a kiegészítőket, amiket magamra veszek, és imádom az utat, ahogy hozzám kerülnek ezek a darabok. Tudom mindegyikről, hogy kitől és honnan vannak. A beszerzést ugyanannyira imádom, mint magát a ruhadarabot, és ez látszik is. A saját hóbortjaimat szolgálom, nem másét.

Forrás: Facebook/Sena Dagadu

Mit mond el rólad a stílusod?

Azt, hogy kényelmesen mozgok a világomban. Nem az a célom, hogy jómódúnak vagy menőnek lássanak, hanem, hogy jó ízléssel válogassam össze, ami illik hozzám. Szeretem a színes világot, és kényelmesen érzem magam a bőrömben. Nem próbálok másnak megfelelni, csak magamnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.