Így sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyed

Forrás: Thinkstock -
ajakrúzs csillagjegy extravagáns smink Vízöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél.

A Vízöntő nő tele van energiával és ötletekkel, igen céltudatos ember. Van bátorsága a változtatáshoz, nem zavarja mások kritikája. Sikert sikerre halmoz, sohasem tétlen, érdekes, izgalmas, emancipált nőtípus. Extravagánsan öltözik, szereti a kalandokat és a változatosságot. Kimutatja az érzéseit, öntörvényű, erős egyéniség, aki kerüli a konvencionális dolgokat.

Egy Vízöntő nő a társaság középpontja még akkor is, ha natúr sminkben van.

Shakira is a Vízöntő csillagjegyében született Forrás: AFP/Frazer Harrison

Nem csoda, hiszen még az egyszerű és letisztult sminket is újraértelmezi egy élénk ajakrúzzsal, de még a színes pillákat is lazán bevállalja.

Jól áll neki a füstös hatású szemfestés, ami még jobban hangsúlyozza kifürkészhetetlen titokzatosságát.

Az igazán dögös hatásért egy élénk rúzst is feldob hozzá. A Vízöntő személyiségéhez jól illenek az igencsak merész geometrikus tusvonalak is.

Forrás: Thinkstock

Így készítsd el a geometrikus tusvonalat

A szemzug ívét nyújtsd meg, kifelé elkeskenyítve alakítsd ki. Követve a szem alsó ívét, a külső sarokhoz érve kösd össze a felső szemhéj tövével, majd elvékonyítva húzd a szemhéj közepéig szép átmenettel. Ezután a külső ívet nyújtsd meg, elvékonyítva a szemöldökhöz közelítve. A szempillákat érdemes csak fent hangsúlyozni.

Fontos számára, hogy naprakész legyen, így imádja a krémpirosítókat, amik még jobban kiemelik extravagáns egyéniségét. Ha kedve úgy tartja, nem sminkeli magát, de szempilláit azért felöltözteti kedvenc, fekete, dúsító szempillaspiráljával, majd egy nagy napszemcsivel álcázza tekintetét.

Imádja az élénk színű ajakrúzsokat, legyen az extrafényes vagy matt, mert tudja a titkot, hogy egy jól megválasztott ajakrúzs öltöztet.

Lépj ki a szürkeségből, és dobd fel valami üde színnel a sminkedet!http://www.life.hu/trend/20160127-ude-szinek-a-sminkelesben-larion-oscar-tippjei.htmlA smink nemcsak a mindennapok kötelező része, de játék és kreativitás is. Tanuld meg használni a rendelkezésedre álló eszközeidet, sajátíts el új dolgokat, és legyél kreatívabb! Trend--Készíts mesés, télies sminket!http://www.life.hu/trend/20160127-meses-teli-smink-igy-keszitsd-el.htmlDobd fel az unalmas téli napokat egy ütős sminkkel! Várady Polett sminkes megmutatja, hogyan készíts csodás, színes makeupot, hogy jól induljon a nap! Trend--Trendi sminkszínek 2016-ban – imádni fogod őket!http://www.life.hu/trend/20160122-smink-trend-2016-ezek-a-szinek-hoditanak.htmlMerészen új színek kerülnek fókuszba 2016-ban. Nagyon izgalmas és előremutató a szezon frissítően vibráló árnyalatokban gazdag színkavalkádja. Ha még nem tetted, most ideje váltani – Larion Oscar elárulja, melyek lesznek a legütősebb árnyalatok az idén. TrendThinkstock8 sminkbaki, amit idén NE kövess el!http://www.life.hu/trend/20160118-sminkbakik-amiket-iden-ne-kovess-el-larion-oscar-tippjei.htmlLépj ki a komfortzónádból, tanuld meg, mi áll jól neked igazán, és frissítsd fel kicsit a sminkjeidet! Larion Oscar összeszedte, melyek azok a sminkbakik, amiket 2016-ban kár lenne elkövetni. Trend--Szuper sminktrükk februárra - Ha már te is a tavasz varázslatos színeire vágysz!http://www.life.hu/trend/20160131-sminktrukk-februarra-larion-oscartol.htmlMár unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait. TrendThinkstockKészítsd el Katalin hercegnő ikonikus sminkjét!http://www.life.hu/trend/20160106-katalin-hercegno-sminkje-igy-keszitsd-el-larion-oscar-tippjei.htmlSzombaton lesz 34 éves a gyönyörű hercegnő, aki köztudottan imádja a piperéket: saját maga készítette el a sminkjét még az esküvőjére is. Az egyszerű, visszafogott megoldások híve ő, így nem nehéz elkészíteni kedvenc makeupját sem. Larion Oscar sminkmester most ebben segít, de arról is kérdeztük a szakértőt, ha tehetné, ő mit változtatna Katalin sminktechnikáján. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.